2024.06.13.

Elvárható sikerrel folytatta a Nőtincs

Gólokban gazdag bajnokin kapott ki az Egyházasdengeleg.

Vasárnap Egyházasdengelegen tette tiszteletét a Nőtincs a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának második fordulójában. Bár egy villámgóllal kezdtek a lelkes hazaiak, szépen lassan felébredtek a látogatók, akik az első etap derekán büntetőből tudtak egyenlíteni. Még a szünet előtt a maguk javára is billentették a mérleg nyelvét a vendégek, akik a szünet után már nem ismertek pardont. Még négyszer beköszönt Matyóka Ferenc brigádja. A hajrában sem adták fel a becsülettel harcoló házigazdák, akik további két góllal rukkoltak elő, így végül hat háromra diadalmaskodtak a kötelező győzelmet elérő nőtincsiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 2. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Nőtincs SE 3-6 (1-2)

Vezette: Bangó R. (Mércse L.)

Egyházasdengeleg FE: Báthy – Gyurik P., Pete, Bacskai, Bakonyi (Horváth Z., 46.)(Gyurik B., 59.) – Liptai, Szarvas (Jakus, 59.), Szűcs (Brhlik, 46.), Hajdú A. – Hajdu N., Fűrész (Ruska, 46.). Edző: Berkes Balázs.

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó (Fuchs G., 59.), Nagy B., Fritz (Kiss D., 46.), Fuchs P. (Ivanics, 46.) – Petrik, Hugyecz, Krausz (Horváth I., 46.), Fodor (Csabuda, 46.) – Mikulinszki, Szunter (Gyuricza V., 77.). Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Mikulinszki

Gól: Hajdu N. (2., 80.), Ruska (83.), ill. Nagy B. (25.), Szunter (35., 76.), Mikulinszki (50.), Hugyecz (65.), Csabuda (70.)

Jók: az egész csapat, ill. Nagy B., Mikulinszki, Szunter, Petrik

Berkes Balázs: – A nagy meleg ellenére egy jó mérkőzést játszottunk a Nőtincs csapatával. Ameddig bírtuk erővel, egyenrangú partnerei voltunk az ellenfelünknek. Biztató a jövőre nézve a csapat fejlődése, remélem, ez az eredményekben is megmutatkozik majd.

Matyóka Ferenc: – A nagyon sportszerű hazai csapat, az első percekben meglepetésre megszerezte ellenünk a vezetést. A bekapott gól után viszont gyorsan magunkhoz tértünk, kézbe vettük az irányítást. Szép gólokat lőve, sikerült megnyernünk a mérkőzést, jó játékvezetés mellett.