2024.06.18.

Szerdán kemény erőpróbán vesz részt az SBTC

A hibátlan mérleggel listavezető Putnok otthonába hivatalosak az NB III-as salgótarjániak.

Másfél hét szünet után szerdán már a 2023/2024-es idény ötödik fordulójában lesz érdekelt a harmadosztály Észak-Keleti-csoportjában szereplő SBTC. Aktuális fellépésükön a százszázalékos mutatóval éllovas Putnok otthonában lesz jelenésük az előző körben idénybéli veretlenségüktől elbúcsúzó fekete-fehéreknek. Tizenhét óra harminc perces kezdéssel kerül sor a találkozóra. Szokásunkhoz hűen, ismét megszólaltattuk az érintett gárdák mestereit. A bombaformában lévő házigazdák mestere, Szala Ákos mellett a salgótarjániakat irányító Sebestyén Szilárd is megosztotta velünk gondolatait. Lássuk az előzetes meglátásokat!

NB III Észak-Keleti-csoport, 5. forduló, 2023. augusztus 30. (szerda), 17.30:

Putnok FC-Salgótarjáni BTC

Putnok, Várady Béla Sportközpont. Vezeti: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, dr. Gavalla-Kulcsár Judit)

Szala Ákos, a Putnok FC vezetőedzője:Az elmúlt hetek sikerei egy dolognak köszönhetők, és az a hozzáállásunk. Minden mérkőzésre ugyanolyan metódus alapján készülünk, ellenfelünket maximálisan tisztelve. Bajnoki célt a vezetőség nem határozott meg a csapat felé. A szereplésünk tükrében határozunk meg egy helyezésbéli célt a bajnokság második szakaszára. Belső igényünk és motivációnk hatalmas, mindig a meccs megnyerésére. A Salgótarján csapata bárkire veszélyes ebben a bajnokságban, biztosan a tudásunk legjava szükséges a három pont begyűjtéséhez. Nem nyom minket semmiféle teher, csak saját magunknak szeretnénk megfelelni. Nehéz találkozóra számítunk. Csapatom összes tagjára számíthatok.

Sebestyén Szilárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője:Jól kezdtük a bajnokságot, viszont az utolsó mérkőzést csalódásként éltük meg! Szerettünk volna hazai pályán sokkal jobb teljesítményt nyújtani. Görcsösen és idegesen játszottunk. Az elmúlt időszak a szokásos menetrend szerint zajlott, a hétvégén teljes pihenővel. Az ellenfelünk eddig százszázalékos és a kupában is menetel. Magabiztos győzelmeket arat. Kimondottan jól igazoltak, a bajnokság legnagyobb esélyeséről van szó. Természetesen nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, szeretnénk a dolgukat megnehezíteni. Ehhez kell az eddig mutatott csapategység és elszánt, céltudatos játék! Bakosra térdsérülés, Borosra munkahelyi elfoglaltság miatt nem számíthatok. Horváth Máté kisebb betegséggel bajlódott de, ő bevethető lesz.