2024.07.21.

Íme a vármegyei másodosztály mezőnye

Tizennégy csapat fog nekivágni a következő idény küzdelmeinek.

Egy darabig még tart a nyári pihenő a különféle Nógrád vármegyei bajnokságokban. Mindeközben azért napvilágot látnak különféle információk az előttünk álló szezonnal kapcsolatban. Nemrégiben kiderült például, hogy mely alakulatok vághatnak majd neki majd a 2024/2025-ös évadnak régiónk másodosztályában.

Mint az alábbiakban látható, tizennégy társulatot tartalmaz a lista. Három, az előző évadot még a legalacsonyabb vonalban töltő brigád (SVSE, Nógrádmegyer, Romhány) döntött úgy, hogy nem elégszik meg az állóvízzel, hanem komolyabbnak mondható kihívásokra vágyik és magasabb szinten kívánja megméretni magát. A Bánk-Dalnoki Akadémia tartalékcsapatot indít az érintett mezőnyben, míg az Építők is itt folytatja. Lássuk a résztvevők listáját!

A Vármegyei II. osztály 2024/2025-ös mezőnye: Balassagyarmati SC, Bánk-Dalnoki Akadémia II, Építők KC, Karancsaljai MSE, Karancslapujtő KSE II, Mátraverebély-Szentkút SE, Mihálygerge SE, Nógrádmegyer BSE, Rimóci SE, Romhány KSE, Somos VSE, Tari SZE, Varsány SE, Karancsberényi VSFC.