2024.05.26.

Megharcolt a három pontért a Nógrádmegyer

Nem adta olcsón a bőrét a Cered.

Múlt vasárnap Cereden volt jelenése a Nógrádmegyernek a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizedik körében. Jobban kezdtek a hazaiak, már a nyitónegyedórában előnybe kerültek, de hamarosan egyenlítettek a felébredő látogatók. Ezt követően folytatódott a küzdelem, akár a házigazdák is újra vezetést szerezhettek volna, de ez a fordítani tudó vendégeknek jött össze. A második felvonásban hiába iparkodtak és tettek meg mindent az egalizálás érdekében a cerediek, nem jártak sikerrel. Kettő egyre nyertek a a pontokért megharcoló ‘megyeriek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Cered VSE-Nógrádmegyer BSE 1-2 (1-2)

Vezette: Bangó R. (Szeles P.)

Cered VSE: Simon L. – Pál M: (Horváth J., 68.), Pap, Cseri, Bolla – Pap, Simon B., Tóth I. (Mikus, 60.), Simon Zs. – Kovács B., Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Pintér, Ökrös I. (Lakatos T., 66.), Lakatos J., Botos F. – Makó D., Rácz R., Ökrös P. – Radics R., Berki M., Rácz M. Játékos-edző: Ökrös István.

Sárga lap: Bolla

Gól: Simon B. (12.), ill. Radics R. (16.), Ökrös P. (42.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Horváth Jenő: Bár a hétvége játékvezetői tévedés díját egyértelműen Zs. Csaba vitte el, sajnos a mi meccsünket is beárnyékolta a nem megfelelő játékvezetés. Egy egyes állásnál egy egyértelmű büntetőt nem ítélt meg számunkra a játékvezető, annak ellenére, hogy a mérkőzésen jelenlévő ellenőr szerint is tizenegyesrúgást kellett volna ítélnie. A helyzetet súlyosbította, hogy ebből az incidensből kaptuk a második gólt, így vereséget szenvedtünk. Természetesen nem azt állítom, hogy nyertünk volna, de kijelenthető, hogy a játékvezető jelentős mértékben belenyúlt a mérkőzésbe. Mindezek ellenére megyünk tovább, és próbáljuk magunkból a legtöbbet és a legjobbat kihozni. „Pitykének” és csapatának gratulálunk, további sok sikert nekik a bajnokságban! Kiemelkedő játékosai vannak, akik képesek meccseket eldönteni.

Ökrös István: – Izgalmas mérkőzést játszottunk, sportszerű keretek közt. Játékban mar sokat javult a csapat, de a helyzetkihasználáson van mit javítani. Sok sikert kívánok a Cerednek és Jenő barátomnak!

A bajnokság aktuális állása: