2024.05.29.

Nem bírt el egymással a Felsőpetény és a Bercel

Döntetlennel zárult a középcsapatok csatája.

Múlt vasárnap a Bercelt fogadta a Felsőpetény a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának tizedik körében. Egy büntető révén hamar előnybe kerültek a látogatók, majd szépen fokozatosan feleszméltek a házigazdák, de a szünetig nem tudtak egyenlíteni. Egészen a második etap feléig nem változott az állás, amikor is összejött az egalizálás a hazaiaknak. A hátralévő időben igyekeztek fordítani a felsőpetényiek, de már sem ők, sem a másik oldal nem tudott eredményes lenni, így igazságosnak mondható, egy egyes döntetlennel fejeződött be az ütközet.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 10. forduló:

Felsőpetény SE-Bercel KSK 1-1 (0-1)

Vezette: Varga F.

Felsőpetény SE: Piszár – Tóth P. (Fekete, 77.), Belovai, Varga B. (Benyusovics, 54.), Tóth Z. – Rendi, Hegedűs, Misley (Albert, 40.), Busai – Garai M. (Barnoki, 54.), Nagy Cs. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Bercel KSK: Kovács R. – Nyúl, Berta, Jakus, Dávid L. – Szilfai, János D., Makkai, Szebeni – Bagyal, Terman (Molnár, 70.). Játékos-edző: Berta János.

Sárga lap: Garai M., Hegedűs, ill. Molnár

Gól: Rendi (68.), ill. Terman (10.)

Jók: Piszár, Albert, Rendi, Misley, Tóth Z., Varga B., Belovai, ill. az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: Szoros, izgalmas meccset játszottunk a Bercellel. Mindkét oldalon voltak helyzetek egyaránt, de a gólok egy-egy pontrúgásból születtek. A Bercel egy jogos büntetőt értékesített, mi pedig szabadrúgásból találtunk be Rendi által. A második félidőben jobban játszottunk, mint az ellenfél, de szépen, masszívan kivédekezték a támadásainkat. Gratulálok a vendégeknek és további sok sikert kívánok! Egyre jobban megy a játék a csapatnak, és próbáljuk véghez vinni az öltözőben megbeszélteket. A játékvezetőnek nagyon nehéz dolga volt egyedül levezetni a meccset, nem értem a szövetséget, miért nem küldött legalább egy asszisztenst mellé. Készülünk a következő fordulóra.

Berta János: – A végeredmény hűen tükrözi a két csapat teljesítményét. Az első félidőben mi uraltuk a mezőnyt, így nulla eggyel fordultunk. A második félidőre az ellenfél elismerésre méltó energiát fektetett be, és kihasználva a hibánkból adódó lehetőséget, kiegyenlített. Igazi hajtós mérkőzés volt, sportszerű, élvezetes játékkal. Csapatunk kissé foghíjas még a sérülések miatt, de így is köszönöm mindenkinek a játékban való teljesítményét! További sok sikert a Felsőpeténynek!

A bajnokság aktuális állása: