2024.05.27.

Hátrányból talpra állva nyert az Érsekvadkert II

Hiába tudott vezetni, pont nélkül maradt a Rétság.

Múlt vasárnap a Rétságot fogadta az Érsekvadkert tartalék csapata a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának tizedik fordulójában. Bár előzetesen egyértelmű esélyesnek számítottak a hazaiak, mégis a látogatók szerezték meg a vezetést éppen a nyitónegyedóra letelte előtt. Gyorsan érkezett az egyenlítés, de pár perc múlva ismét az ellenfelüket meglepő vendégek kerültek lépésfórba. Ezt követően nem változott az állás a szünetig, majd jó darabig a második felvonásban sem. Aztán a játékrész derekán megint egalizáltak a házigazdák, majd kézbe vették a gyeplőt, és további három alkalommal is beköszöntek a lefújásig. Varga triplázott, míg Kovács duplázott. Végül öt kettőre nyert Bernhardt László alakulata.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 10. forduló:

Érsekvadkert SE II-Rétság FC 5-2 (1-2)

Vezette: Varga P. B. (Péter Cs.)

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Csiki (Beluczki, 72.) , Majer, Farkas, Tálas – Szabó Levente (Hustyava, 72.), Mácsik (Őszi, 72.), Szabó László – Varga S., Kovács R. (Medvik, 80.), Terenyei. Edző: Bernhardt László.

Rétság FC: Barna – Tövis, Monostori, Benkocs B., Benkő – Kenyeres, Körmöci (Durján, 63.), Molnár M., Szklenár (Zsíros, 80.) – Mák (Hekli, 77.), Pataki. Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Varga S., Szekeres, Tálas, Terenyei, ill. Mák

Gól: Varga S. (18., 67., 77.), Kovács R. (78., 79.), ill. Szklenár (14.), Pataki (21.)

Jók: Szabó László, Varga S., Kovács R., Terenyei, ill. senki

Bernhardt László: Elsősorban szeretnék gratulálni Havay Zoli barátomnak, mert nagyon jól összerakta csapatát! Az első félidőben vezettek is a vendégek le lefutballoztak a pályáról. A második félidő felétől próbáltunk észhez térni. Szerintem kicsit elfáradt az ellenfél, így tudtunk fölénybe kerülni és kidolgozni helyzeteket, amiket már értékesítettünk. További sok sikert kívánok a Rétságnak!

Havay Zoltán: – További sok sikert kívánok az Érsekvadkertnek!

A bajnokság aktuális állása: