2024.07.27.

Sima győzelemmel folytatta a Nógrádmegyer

Beleszaladt a késbe a Kazár.

Múlt szombaton a Kazárt fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonkettedik körében. Bár gyors góllal kezdtek a vendégek, pár perc múlva már a házigazdák vezettek. Ezt követően egy darabig nem változott az állás, majd a szünet előtt még kétszerb betaláltak a hazaiak. A második etapban sem lankadt az egyre magabiztosabb lépésfórt birtokló gárda, míg a látogatóknak már semmi sem jött össze. Végül sima, hét egyes sikerre tettek szert a ‘megyeriek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 22. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Kazár KSE 7-1 (4-1)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Bangó R.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Rácz A. (Oláh N., 52.), Lakatos, Szőllősi (Kardos, 58.), Ökrös M. – Radics R. (Gáspár, 60.), Kis G., Botos A., Ökrös P. – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Kazár KSE: Racs – Szakos, Oláh K. (Harmat, 55.), Dobos, Jenei – Versics, Kovács V., Körmöczi, Bán – Boros, Radics I. Játékos-edző: Racs Zsolt.

Sárga lap: Ökrös P., Oláh N.

Gól: Ökrös Sz. (9., 56.), Radics R. (11., 41.), Berki M. (39., 70.), Gáspár (87.), ill. Radics I. (6.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Ökrös István: – Egy sportszerű mérkőzésen sikerült otthon tartani a három pontot. Elégedett vagyok a mutatott játékkal. A Kazárnak sok sikert kívánok! Most két hét szünetünk van, szóval mi már készülünk az utolsó két fordulóra. (Remélem, a múltkori meccs eredményét igazságosan fogják elbírálni.)

Racs Zsolt: – Sajnos két súlyos vereségbe szaladtunk bele egy ‘sipeki győzelem után. A múltkor a Cered ellen is sok volt a hiányzónk, ráadásul a 67. perctől kilenc emberrel voltunk, mivel már nem tudtam cserélni. Most is épphogy megvoltunk tizenegyen, mivel sérültjeink nem épültek fel. Ennek ellenére egy szép góllal vezetést tudtunk szerezni. Ami viszont ezt követően történt, arra nincsenek szavak. Nemhogy megnyugodtunk volna és türelmesen fociztunk volna, elkezdtünk kapkodni. Az ellenfél pedig kontratámadásaival a maga javára fordította a mérkőzést. Mivel kevesen voltunk, így cserére, átszervezésre sem volt lehetőségem. Így nem marad más, mint gratulálni a hazaiaknak! Azért hat gólt nem volt a két csapat között. Remélem, a ‘Berény ellen felépülnek sérültjeink, csatlakoznak hozzánk, és egy jó meccset tudunk majd játszani!

A bajnokság aktuális állása: