2024.04.22.

Tavasszal is élőben közvetítjük az SBTC idegenbeli bajnokijait

Salgótarján Megyei Jogú Város önkormányzatának szponzorálásának köszönhetően az NB III-as szezon még hátralévő részében is egyenes adásban lesznek követhetők a salgótarjáni csapat vendégségben megvívott mérkőzései.

Az őszi idényben már megszokhatták olvasóink, hogy Salgótarján Megyei Jogú Város önkormányzatának támogatásának köszönhetően, élőben közvetítjük a harmadosztály Észak-Keleti-csoportjában szereplő SBTC idegenbeli bajnoki fellépéseit. Mostanra hivatalosan kijelenthető, ez a tendencia folytatódik, így a most vasárnap, 12 órás kezdéssel a DVTK II otthonában esedékes találkozót is nyomon követhetik majd az érdeklődők egy stream által.

Baranyi Gábor, a Nógrádifutball.hu tulajdonosa:Már az előző félévben is kellő népszerűségnek örvendtek a jelenleg NB III-as SBTC idegenbeli mérkőzéseinek közvetítései. A visszajelzések egyértelműen pozitívak voltak. Vélhetően nem árulok el azzal nagy titkot, hogy napjainkban is a Stécével kapcsolatos híradások bizonyulnak rendre a legolvasottabbnak. Ráadásul, mivel országos bajnokságban vesz részt a csapat, a holnaplátogatók földrajzi alapján kirajzolódik, hogy az ellenfelek is előszeretettel olvassák a különféle fejleményeket. A szimpatizánsok, további érdeklődők számára remek hírről tudunk beszámolni. A napokban biztossá vált, ahogy az elmúlt ősz során már gyakorlattá vált, a hátralévő szezon hat vendégként esedékes meccset is műsorra fogjuk tudni tűzni, köszönhetően Salgótarján Megyei Jogú Város önkormányzatának. Reméljük, a Tiszafüred ellen aratott fontos győzelem után, vasárnap a DVTK II otthonában is sikerül elérni egy jó eredmény, aztán megragadni a harmadosztály mezőnyében.

Huszár Máté, Salgótarján Megyei Jogú Város alpolgármestere: Önkormányzatunk elkötelezett a helyi sportélet támogatása iránt, így büszkén vállalja az SBTC idegenbeli mérkőzései közvetítéseinek támogatását! Mi városvezetők is Stécé szurkolók vagyunk, rendszeresen kilátogatunk a hazai meccsekre, és nagyon jó lehetőség, hogy az idegenbelieket is élőben követhetjük nyomon a világhálón. Legfontosabb ok, amiért örömmel támogatjuk a közvetítéseket, az a közösségépítés. Egy klubcsapat szeretete, a Stécé közönségéhez való tartozás, rendkívül erős köteléket teremt az emberek között. Ez már Salgótarjánban is több mint százéves hagyomány, még úgy is, hogy az elmúlt évtizedekben nem tündököl régi fényében a csapat. De nagyon fontos, hogy erősödjön a közösségi összetartozás érzése, ami hozzájárul városunk és a vármegye hangulatának javításához, az együvé tartozás élményéhez. Emellett úgy gondoljuk, hogy a Stécé-nosztalgia, a Stécé-életérzés a helyi identitás erősítésére is szolgál, hiszen a klub sikerei büszkeséggel töltenek el mindenkit Salgótarjánban, illetve folyamatos a várakozás az előrébb jutást illetően. Ahogyan együtt énekeljük: „szurkolók száza, szívébe zárja, győzelmet remél“!