2024.05.29.

Vendégként aratott sikert a Felsőtold

Nem termett babér a Kazárnak.

Múlt szombaton a Felsőtoldot fogadta a Kazár a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának tizenkilencedik fordulójában. Gyors góllal indították a meccset a vendégek, már az első negyedórában beköszöntek. Ugyan hamarosan érkezett az egyenlítés, nem sokára megint a látogatók vezettek. A második felvonásban próbálkoztak az újabb válasszal a hazaiak, ami az utolsó húsz perchez érve össze is jött. Ezt követően jött még egy csavar a sztoriban, a meccs embere, Balázs Bálint a hajrában még kétszer eredményes tudott lenni, így tripláig jutott. Végül négy kettőre diadalmaskodtak a felsőtoldiak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Kazár KSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 2-4 (1-2)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Gyetvai B., Rácz D.)

Kazár KSE: Simon – Kun, Árva, Medve, Maruzs – Bán (Gecse, 55.), Kovács D., Danyi L., Lesziák (Berki J., 12.) – Oláh P., Radics I. Játékos-edző: Kovács Gyula.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Tóth Gy., Molnár M., Balázs S., Darnyik (Oláh A., 62.) – Horváth M. (Németh, 79.), Nyirjei, Hucskó, Danyi D. – Balázs B., Tőzsér. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Kovács D., ill. Molnár M.

Gól: Árva (27.), Berki J. (71.), ill. Danyi D. (12.), Balázs B. (35., 82., 85.)

Jók: Medve, Danyi L., ill. az egész csapat

Kovács Gyula: Sok hibával, akaratgyengén játszottunk, egy rossz mérkőzést, amit mi is megnyerhettünk volna, ha kicsit szerencsésebbek vagyunk. (Például, ha nem ezt a játékvezetőt küldik.). De ugye tudjuk, a szerencse ahhoz szegődik, aki tesz érte. Így mivel mi elszórakoztuk a mérkőzést, a lelkesebb ‘toldi csapat megérdemeltem nyert. Gratulálok nekik hozzá és további sok sikert kívánok a bajnokságban!

Nyirjei András: Jó iramú, sportszerű mérkőzésen sikerült egy értékes győzelmet aratni. Jól játszottunk, a meccs nagy részében egyenlő erők küzdelme jellemezte a találkozót. A végén szép támadásokból eldöntöttük a három pont sorsát. Gratulálok a csapatnak, mindenki odatette magát! A kazári csapatnak további sok sikert!

A bajnokság aktuális állása: