2024.05.29.

Ismét idegenben tudott nyerni a Feláldozhatók

Sikerélmény nélkül maradt a Zagyvaróna.

Múlt szombaton a Feláldozhatókat fogadta a Zagyvaróna a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében. Az első félidő derekán előnyt tudtak szerezni a látogatók, de hamarosan egyenlítettek, majd fordítottak a házigazdák. Még a szünet előtt jött az egalizálás, így fej fej mellett fordultak a felek. A második felvonásban folytatódott a küzdelem, mígnem ismét beköszöntek a vendégek, akik kisvártatva egy újabb góllal lezárták a meccset. Négy kettőre győzött a karancssági alakulat.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Zagyvarónai SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 2-4 (2-2)

Vezette: Péter Cs. (Hegedűs M., Kürtössy O.)

Zagyvarónai SE: Lenkei – Horváth B. (Oláh B., 74.), Kovács M., Vanó G., Végi Zs. – Losó, Balogh L., Oláh G., Kakucsi – Balogh G., Puporka. Edző: Kaspár Zsolt.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Csonka Achilles – Jónás Sz., Csonka Attila, Makó, Botos R. – Berki K., Berta, Kardos, Csonka R. – Berki B., Rusznyák. Játékos-edző: Berta Gábor.

Sárga lap: Kakucsi

Gól: Oláh G. (31.), Puporka (34.), ill. Rusznyák (22., 66.), Makó (42.), Berta (76.)

Jók: Kakucsi, Puporka, ill. az egész csapat

Kaspár Zsolt: Sajnos saját magunkat vertük meg. Egyéni hibák tömkelege. Rossz döntések. Gratulálok az ellenfélnek, nagyon lelkesek voltak és megérdemelten nyertek!

Berta Gábor: Már-már tendencia nálunk, hogy az idegenbeli meccseinken jóval alacsonyabb a részvételi arány, mint a hazaiakon. Nem volt ez most sem másképp, és ráadásul szombaton is játszottunk, ami szintén nem szokott pozitív hatással lenni a csapat létszámára. Ennek megfelelően sikerült is tizenegyen összejönnünk, velem együtt! Szóval nem túl jó előjelekkel vágtunk bele a meccsbe. Viszont annál nagyobb tűzzel és akarással játszottunk, ami meg is hozta az eredményt! Sikerült vezetést szereznünk, de a szintén lelkes zagyvai csapat kiegyenlített, majd át is vette a vezetést, amit még az első félidőben egalizálni tudtunk, ez egy kulcs momentum volt, úgy gondolom! És végre a második félidőben tudtunk dominálni, gólokat szerezni, ami eddig nem volt jellemző, így sikerült is megnyerni a mérkőzést, amihez sokat hozzátett a vészkapusként beálló mezőnyjátékosunk is. A Zagyvarónának sok sikert kívánok, úgy vélem, nagyon jó csapatuk van! A mi csapatunknak pedig hatalmas gratuláció, minden egyes játékos odatette magát, és küzdött a győzelemért, ilyen szívvel és mentalitással kell pályára lépni minden meccsen!

A bajnokság aktuális állása: