2024.07.20.

Egygólos meccsen gyűjtötte be első bajnoki sikerét a Feláldozhatók

Kiegyenlített küzdelem végén kapott ki a Zagyvaróna.

Vasárnap a Zagyvarónát fogadta a Feláldozhatók a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának ötödik fordulójában. A mérkőzés előtt a bajnokságban pontot még nem szerző gárdák futottak össze egymással. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a felek, ahogy jó darabig a folytatásban sem. Több lehetőségük adódott a vendégeknek, de hiába, mert ki is hagyták azokat. Aztán az utolsó húsz perchez érve Brumár törte meg a jeget, egyúttal egy nullás sikerhez segítve a szezonban először örvendő karancssági gárdát.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 5. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Zagyvarónai SE 1-0 (0-0)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Reviczki J.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. – Jónás K., Csonka D., Csonka Achilles, Jónás Sz. – Brumár, Csonka R. (Csonka K., 60.), Berta (Csonka Attila, 5.), Berki K. – Berki B., Rusznyák. Edző: Oláh Norbert.

Zagyvarónai SE: Vanó – Végi, Berzák, Kovács M. (Oláh B., 74.), Botos T. – Horváth, Oláh G., Péli (Eczet, 68.), Oláh K. – Puporka, Balogh. Játékos-edző: Oláh Géza.

Gól: Brumár (72.)

Jók: Csonka D. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Vanó, Berzák, Végi

Oláh Norbert: – Sajnos hiányos kerettel tudtunk kiállni, mert két piros lapos és több sérült játékosunkra sem számíthattam, de végigküzdöttük a mérkőzést és sikerült bezsebelnünk az első győzelmünket. A meccsről annyit, hogy helyzetek itt is-ott is, viszont durva szabálytalanság egyik részről sem volt, aminek örültem. Igazából a szerencse is mellénk szegődött, ugyanis nem szólhattunk volna egy szót sem, ha ez a mérkőzés döntetlen, vagy vendégsikerrel fejeződött volna be. Remélem, hogy végre el tudjuk hinni, hogy mi is nyerhetünk és folytatni tudjuk a pontgyűjtést. Sok sikert a Zagyvaróna csapatának, mi pedig menetelünk tovább!

Oláh Géza: – Először is, nagy köszönet a megjelent tizenhárom játékosnak! Tudom, hogy néhányan azért tudtak ott lenni, mert a mérkőzést helyezték előtérbe… A körülmények úgy hozták, hogy nem sikerült megszerezni az első pontjainkat. Nagyon hiányzik már egy sikerélmény. Kicsit minden ellenünk volt vasárnap délután. A mindenbe saját magunk is beletartozunk, mert mi a zagyvai játékosok nehezítettük a társaink és saját magunk dolgát. A három kapufa, a két érvénytelen gólunk és a számtalan kihagyott ziccerünk ellenére is „csak” azért nem nyertünk, mert nem tudunk még mindig csapatként viselkedni. Ezt nagyon sajnálom. Megint nem maradt más nekünk, mint a szimpatikus vesztes szerepe. Gratulálunk a hazaiaknak! Mi pedig építkezünk tovább!

A bajnokság aktuális állása: