2024.05.26.

Igazi diadalt aratott a Romhány

A hét győzelmet követően ismét alulmaradó Kétbodonyt múlta felül Bencsik Emil csapata.

Vasárnap Romhányban volt jelenése a Kétbodonynak a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának kilencedik körében. Vérbeli rangadón vettek részt a felek. Álomszerűen indították a meccset a vendégek, akik tizenkét perc alatt kétgólos előnyhöz jutottak. Szépen lassan kijöttek a sokkból a házigazdák, akik a szünet előtt faragtak hátrányukból. A második etapban folytatódott a küzdelem, a félidő derekán pedig már egál volt a derbi, a hazaiak játékos-edzője egyenlített. Nem sokkal később már a romhányiak vezettek, majd a csereként beszállva parádézó, dupláig jutó Hajdu végleg lezárta a párbajt. Négy kettes diadalt aratott Bencsik Emil legénysége a hét győzelem után ismét fejet hajtó látogatók felett.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 9. forduló:

Romhány KSE-Kétbodony SE 4-2 (1-2)

Vezette: Boda V. (Szász K., Kürtössy O.)

Romhány KSE: Nagy M. – Marsicki B., Seres Á. (Dóka, 75.), Péter Cs. – Istvanovszki (Varga T., 86.), Hornyák, Bencsik (Petényi, 84.), Jávor – Hegedűs (Mudroncsik, 82.), Tabics (Hajdu, 65.), Takács. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Kétbodony SE: Rados – Kertész (Mészáros, 84.), Szorcsik, Ódor, Tóth J. (Nagy J., 85.) – Takács B., Nagy B. (Debrei, 75.), Jele  – Kutnyik (Takács J., 80.), Valusz (Hornyák, 82.), Molnár (Kacsári, 88.). Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Jávor, Hornyák, Tabics, Seres Á., ill. Molnár, Nagy B., Jele

Gól: Hegedűs (33.), Bencsik (63.), Hajdu (69., 78.), ill. Kutnyik (9.), Molnár (12.)

Jók: az egész csapat, ill. Kertész, Molnár

Bencsik Emil: – Az első húsz percben nagyon gyengén kezdtünk. Mintha bennmaradt volna a csapat az öltözőben. Az ellenfél a tizenkettedik percben már kettő nullra vezetett. Azt hittük, csúnya vereségbe szaladunk bele. Aztán felébredt a csapat, jöttek a helyzeteink, de nem tudtunk betalálni. Az első félidő vége előtt viszont Hegedűs Máté tudott egy gólt rúgni. A második félidőben végig támadtunk. Sok lehetőségünk volt. Hála istennek, egy szögletnél nem jött ki a kapusuk, én pedig két méterről be tudtam fejelni a labdát. Attól a ponttól érződött, hogy sikerült visszafordítanunk a meccset. Lecseréltem az egyik csatáromat, bejött Hajdu Viktor, aki remek váltás volt. Tíz perc alatt lőtt kettőt, így sikerült lezárnunk a találkozót. Gratulálok a csapatnak! A „sírból” sikerült mindenkinek összeszednie magát, nem adtuk fel, végig küzdöttünk, ami végül eredményre vezetett. A Kétbodonynak további sok sikert kívánok! Megyünk tovább.

Bartyik Róbert: – Nem azt tettük, amit tenni „kő”, így nem az lett, aminek lenni „kő”… Gratulálok a romhányiaknak, jobban akartak, megérdemelt hazai győzelem született! De továbbra is tartom, nem ellenségek, riválisok vagyunk!

A bajnokság aktuális állása: