2024.06.23.

Megint nem botlott meg a Dejtár

Hat gólig jutva bánt el a Rétsággal a veretlen éllovas.

Szombaton a Rétságot fogadta a Dejtár a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának kilencedik fordulójában. Parádés kezdéssel rukkoltak elő az esélyesként ringbe szálló hazaiak, akik háromszor is betaláltak az első negyedórában. Hamarosan büntetőből tovább nőtt a különbség, korán eldőltek tehát az érdemi kérdések. Bár hamar eldőlt a sorsuk, ettől függetlenül becsülettel harcoltak a látogatók, ennek ellenére viszont a második felvonásra is tartogattak két gólt a hátigazdák, akik így hat nullás sikert könyvelhettek el a lefújáskor.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 9. forduló:

Dejtár SE-Rétság FC 6-0 (4-0)

Vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Zsélyi Cs.)

Dejtár SE: Kopó – Varga G., Szorcsik (Kónya K., 58.), Gál N., Balatoni (Kónya Á., 70.) – Keresztes L. (Trubin, 46.), Keresztes G., Jakus, Pap – Gál M., Vachó (Hársfalvi, 62.). Edző: Balga Ferenc.

Rétság FC: Barna – Tövis, Benkocs B., Ragács (Körmöci, 55.), Monostori – Szklenár, Dian, Molnár M. (Hekli, 72.), Kenyeres – Pataki, Mák (Durján, 55.). Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Jakus, ill. Mák

Gól: Pap (7., 15.), Gál M. (13.), Keresztes G. (21., 71.), Vachó (54.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Balga Ferenc: – Sajnos több hiányzónk volt, mint amire számítottam. Így különösen nagy eredményt értünk el és büszke vagyok a csapatra! Az első félidőben nem forgott veszélyben a kapunk. Élesek voltunk elől, magabiztos előnnyel mehettünk a szünetre. A második játékrészben növeltük az előnyünket, de a meccs vége fele voltak helyzetei a Rétságnak is. A szépítőgólt megérdemelték volna. Sok sikert kívánok nekik!

Havay Zoltán: – Jó játékvezetés mellett, sportszerű mérkőzésen, megérdemelt hazai győzelem született. Sok sikert kívánok a Dejtár csapatának!

A bajnokság aktuális állása: