2024.05.29.

Tovább masírozott a Romhány

Otthon kapott ki a papírforma vereségben érdekelt Keszeg.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Keszegi SE-Romhány KSE 1-7 (0-3)

Vezette: Kis G. Zs. (Kis Zs., Gyetvai B.)

Keszegi SE: Rojkovics – Miklián, Durucz (Urbán, 69.), Kovács L., Salánki (Gömöri, 77.) – Bujtár (Pistyúr, 59.), Burai, Terjék, Marozsán (Veres, 55.) – Belencsák, Muszta (Turcsán, 77.). Edző: Cseri Kornél.

Romhány KSE: Nagy M. – Berta (Marsicki B., 56.), Majer, Jávor, Seres (Dóka, 56.) – Takács S., Bencsik (Tabics, 68.), Dudás, Péter Cs. (Ivanics, 74.) – Szunter, Varga Gy. (Mudroncsik, 56.). Játékos-edző: Bencsik Emil.

Sárga lap: Muszta, Gömöri

Gól: Veres (87.), ill. Szunter (9., 31.), Péter Cs. (26.), Varga Gy. (58.), Dudás (76., 80.), Mudroncsik (78.)

Jók: Terjék, Kovács L., Miklián, ill. az egész csapat

Cseri Kornél:A sors fintora, hogy az ilyen mérkőzéseken tudunk játékban olyan periódusokat produkálni, amely szinte bármelyik meccsen elég lehetne akár a győzelemre. Csakhogy ami óriási különbség a két csapat között jelenleg, hogy ellenfelünk szinte az összes hibánkat kíméletlenül megbüntette, míg mi az övéiből csak pár ígéretes szituációt tudtunk felmutatni. A múlt hétről hiányzó akarat ezúttal megvolt, de sajnos nagy volt a különbség a két csapat között. Nekünk először meg kell tanulnunk elérni, hogy mi ne hozzuk magunkat kellemetlen helyzetbe a meccsek során, hanem az ellenfélnek kelljen ezt kiharcolnia. Ha ez meglesz, akkor tudunk majd közelebb kerülni az élcsapatokhoz. Természetesen gratulálunk a Romhány csapatának, kétség nem fért a győzelméhez a mai napon!

Bencsik Emil:Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez! Az első félidőben szépen tudtuk birtokolni a labdát. Voltak szép támadásaink. Három gólt szereztünk. Örülök ennek a játéknak, amit már tudnak mutatni a pályán a srácok. A második félidőben minden cserét becserélhettem. Rúgtunk még négyet. Sajnos kaptunk egyet, de ez benne van. Hátul kicsit elószórakoztuk egyszer-kétszer. Megyünk tovább. Aminek külön örülök, hogy Mudroncsik Patrik a kispadról, a kevés játéklehetőség ellenére is be tudott találni. Gratulálok neki, ahogy mindenkinek! Ügyesen küzdöttek a fiúk és egyre jobb a játéka a csapatnak. Bízunk benne, hogy elérjük a céljainkat. Sok sikert a Keszegnek!

Az aktuális állás: