2024.05.22.

Újabb szép skalppal jelentkezett a Bercel

Hiába vezetett két góllal, hoppon maradt a Nőtincs.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Bercel KSK-Nőtincs SE 3-2 (1-2)

Vezette: Molnár L. (Pál A.)

Bercel KSK: Kovács R. – Jakus, Simon, Szkleván (Szilfai, 86.), Berta – Bagyal, Makkai (Danyi, 85.), János D., Dávid L. (Káplár, 89.) – Turi, Zagyi (Nyúl, 65.). Játékos-edző: Berta János.

Nőtincs SE: Papp – Kiss D., Gyuricza G., Hugyecz, Busai (Fuchs P., 80.) – Ivanics, Petrik, Horváth I., Nógrádi – Mikulinszki, Maglódi. Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Turi, ill. Gyuricza G.

Gól: Bagyal (45.), Zagyi (58.), Makkai (67.), ill. Horváth I. (8.), Kiss D. (36.)

Jók: az egész csapat, ill. Horváth I., Ivanics, Hugyecz

Berta János:Ismét egy rangadó elé néztünk. Tudtuk, nem lesz egyszerű mérkőzés, de mindenkiben benne volt a múlt heti tűz, és hogy nyerni akarunk. Az első félidőben a Nőtincs dominált, így két pontrúgásból meg is szerezték a vezetést, de még szépíteni tudtunk az első félidőben. A második félidő viszont a miénk volt, a sokpasszos játék meghozta az eredményét, egyenlíteni tudtunk, és végül a hajrában a vezetést is megszereztük, így ismét győzni tudtunk. Gratulálok a csapatnak és készülünk a következő mérkőzésre! A Nőtincsnek pedig további sok sikert kívánok!

Matyóka Ferenc:Két ellentétes félidőt játszottunk Bercelen. Az első után magabiztos előny tudatában vonultunk a szünetre. Úgy látszik, hogy fejben bennmaradtunk az öltözőben, és a hazai csapat sikeresen megfordította a mérkőzést. Jó iramú meccs volt, jó játékvezetéssel. Gratulálok a Bercelnek a győzelemhez!

Az aktuális állás: