2024.05.29.

Alsóházi csörtét nyert meg a Legénd

Izgalmas mérkőzésen maradt alul az Egyházasdengeleg.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Legéndi SE-Egyházasdengeleg FE 4-3 (2-1)

Vezette: Varga P. B. (Farkas P. A.)

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Megyeri, Moravetz (Lajos B., 46.), Oláh T. (Kucsera, 67.) – Soós, Csóka (Réczi, 60.), Franyó, Ságodi – Mészáros, Nagy D. Játékos-edző: Márkus Márk.

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Báthy, Bacskai, Hajdú A., Mlinárcsek Z. (Pete, 69.) – Jessin (Jakus, 63.), Szarvas (Baranyi, 57.), Pusztai, Szűcs – Fűrész, Liptai. Edző: Berkes Balázs.

Sárga lap: Báthy, Jessin, Mlinárcsek Z., Bacskai

Gól: Nagy D. (14., 19.), Ságodi (52.), Franyó (82.), ill. Pusztai (7.), Liptai (55.), Jakus (73.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Márkus Márk:Jól kezdtük a mérkőzést, volt több helyzetünk, de az ellenfél tudott vezetést szerezni. Nem estünk össze, fordítani tudtunk öt perc alatt. A második félidőre fordulva, megvoltak mindkét oldalon a lehetőségek. Mi gólra tudtuk váltani. Számtalanszor tudtuk volna növelni az előnyünket, nekünk nem sikerült, az ellenfél két góllal visszajött a meccsbe. Egy ki-ki találkozót játszottunk, az utolsó percekben nekünk sikerült belőni a győztesgólt. Ez a meccs végződhetett volna más forgatókönyvvel is. Remélhetőleg ebből is tanul a csapat. Köszönöm a ‘Dengelegnek a jó meccset, további sok sikert nekik!

Berkes Balázs:Nem érdemeltünk vereséget! Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, de ezután ellenfelünk talált gólokat. A második félidőben kialakult egy döntetlen állás, ami megfelelt volna a látottaknak, de sajnos nem figyeltünk eléggé, így vesztesen kellett elhagynunk a játékteret. Ettől függetlenül dicséret illeti a játékosokat a küzdeni akarásukért.

Az aktuális állás: