2024.05.22.

Idegenben örülhetett a Kétbodony

Pont nélkül maradt a Felsőpetény.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Felsőpetény SE-Kétbodony SE 1-5 (0-2)

Vezette: Urbán V. P. (Szász K.)

Felsőpetény SE: Piszár – Misják, Hegedűs, Belovai (Varga B., 46.), Tóth P. – Burai, Sógor (Busai, 46.), Benyusovics (Laczkovszki, 78.), Fekete – Rendi, Garai G. Játékos-edző: Laczkovszki Zsolt.

Kétbodony SE: Rados – Szorcsik, Hornyák Á., Ódor, Tóth J. (Nagy J., 68.) – Boros, Jele, Hornyák G. (Hanzel, 80.), Kertész – Takács B., Kutnyik. Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Benyusovics, ill. Kutnyik, Szorcsik

Gól: Garai G. (70.), ill. Kutnyik (1., 26., 86.), Takács B. (64.), Kertész (90.)

Jók: senki, ill. Kutnyik (a mezőny legjobbja), Hornyák G., Szorcsik, Tóth J., Rados

Laczkovszki Zsolt:Ezen a meccsen nem játszottunk jól, nem sikerült kihasználni a helyzeteinket ziccereinket, a kapufáról is kifelé pattant a labda kétszer is, és ez megbosszulta magát, ellenfelünk kihasználta a helyzeteit és megérdemelten nyert! Megyünk tovább, és azon leszünk, hogy visszatérjünk a helyes irányba!

Bartyik Róbert:Nem a megszokott létszámban érkeztünk a mérkőzésre, több hiányzónk is volt, sérülés, betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt. Aki viszont ott volt, az úgy lépett pályára, hogy az elmúlt heti fásultságnak nem volt nyoma. Átérezték a fiúk, hogy milyen mentalitás kell, ha kimegyünk a meccsre. Nagyon gyorsan sikerült vezetést szerezni, ez megnyugtatott minket, kivéve engem… De végig kézben tartottuk a találkozót, és a remeklő Kutnyik vezérletével hoztuk az úgymond kötelezőt. Ki kell még emelnem Hornyák Gergőt, aki először kapott lehetőséget kezdőként, és remekül helytállt. Köszönöm a srácoknak a hozzáállást, visszatért a hitem feléjük az előző forduló nagy csalódása után. További sok sikert kívánok a ‘Peténynek!

Az aktuális állás: