2024.05.22.

Szép diadallal rukkolt elő a Bernecebaráti-Kemence

Nem tudott nyerni idegenben az Érsekvadkert II.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Rétság FC 3-2 (0-0)

Vezette: Menczel J. (Nagy F. Zs.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Vig, Nagy Sz., Tóth M., Imre F. (Bugány, 63.) – Nagy I., Gilyen, Pál l., Dombi (Darnay-Kopó, 80.) – Busai, Ujvári (Sági, 86.). Edző: Németh Krisztián.

Rétság FC: Barna – Tövis, Havay B., Ragács (Körmöci, 58.), Benkocs D. – Szklenár (Durján, 80.), Benkocs K. (Tajthy, 63.), Molnár, Kenyeres (Mátyás K., 66.) – Homolya A., Benkocs B. Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Nagy Sz., Dombi, Pál L., ill. Havay B., Benkocs B.

Gól: Bugány (65.), Vig (75.), Ujvári (81.), ill. Havay B. (59.), Tajthy (89.)

Jók: Marót (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Németh Krisztián:Hála istennek, sikerült átmenteni a múltkori formánkat erre a mérkőzésre. Amit megbeszéltem a srácokkal, és amit kértem tőlük, maradéktalanul betartották. Jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidőben szépen végigvittük a támadásokat. Igaz, akkor még kimaradtak és védett a kapusuk. A második félidőben viszont egy szabadrúgásgólból vezetést szereztek. Ami viszont nagyon tetszett, hogy a hozzáállás és az akarat is párosult egymással. Meg tudtuk fordítani a meccset. Végig lehetett érezni, hogy lüktető és jó játék volt. Akaratunkat sikerült ráerőltetni az ellenfélre, ami jó focival párosult, így úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a srácoknak! Láttam már korábban is heteket, alakult a játékunk, ami most azzal is párosult, hogy a helyzetek egy részét ki tudtuk használni. Igaz, még volt több is, ebben javulnunk kell, de jó úton haladunk. 

Havay Zoltán:Sok sikert kívánok a Bernecebaráti-Kemence csapatának!

Az aktuális állás: