2024.05.29.

Bravúros pontot gyűjtött a Nógrádsipek

Nem tudott nyerni idegenben az Érsekvadkert II.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Nógrádsipek SE-Érsekvadkert SE II 0-0

Vezette: Hegedűs M. (Bangó R., Sáfrány Sz. T.)

Nógrádsipek SE: Strehó – Horváth P., Végh Á., Pityi, Mócsány B. (Mester, 83.) – Csernák (Portik-Lukács, 68.), Percze (id. Kelecsényi, 83.), Deák L., ifj. Kelecsényi – Varga F. (Árva, 68.), Veréb. Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Érsekvadkert SE II: Nagy R. (Szekeres, 71.) – Hustyava (Csiki, 60.), Tálas, Farkas, Beluczki (Oláh F., 80.) – Sipos, Mácsik, Gubik (Szabó Levente, 60.), Medvik – Varga S., Kovács R. Játékos-edző: Farkas Bálint.

Sárga lap: ifj. Kelecsényi, Pityi, Veréb, ill. Nagy R., Varga S.

Jók: Végh Á. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Nagy R., Medvik, Tálas

id. Kelecsényi Gábor:Nagy iramú, küzdelmes mérkőzésen, az elején a vendégeknek volt egy-két lehetősége, de utána több helyzetünk volt, még az utolsó percben is kapussal szemben, de betalálni sajnos nem tudtunk, még tizenegyesből sem. Gratulálok mindkét csapatnak!

Farkas Bálint:Nehéz meccs volt, egy kifejezetten kellemetlenül játszó ellenfél ellen. Az első félidőben nem úgy álltunk fel, ahogy kellett volna. Nagyon nagy lyukak voltak a középpályán, a letámadásukkal sem tudtunk mit kezdeni, így maradt az ívelgetés, amiből a második labdák rendre az ellenfélnél landoltak, és jöttek is belőle a kontrák szép számmal. Összehoztunk nekik egy tizenegyest is, amit Roli szépen hárított. A második félidőre változtattunk, ami működött is, de ez volt az a meccs, ahol ha reggelik játszunk, se…. Szerencsére nekik is…. Jól nem játszottunk, de küzdeni most is tudtunk, ami örömteli. Győzelmet és vereséget sem érdemelt egyik csapat sem, így a döntetlen igazságos eredmény.

Az aktuális állás: