2024.05.29.

Rangadón győzött a Dejtár

Ki-ki meccsen kapott ki a Patak.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 21. forduló:

Dejtár SE-Patak FC 1-0 (0-0)

Vezette: Molnár L. (Péter Cs., Hegedűs M.)

Dejtár SE: Kopó – Varga G., Keresztes G., Balla, Balatoni (Gál M., 46.) – Trubin, Szilágyi, Pap, Puruczki (Csabai, 14.)(Szorcsik, 75.) – Vachó (Hársfalvi, 86.), Szandai (Gál B., 85.). Edző: Balga Ferenc.

Patak FC: Pincze (Mócsány, 46.) – Kürtössy (Fábián, 62.), Paulicsek, Csókási, Horváth B. – Dombi (Takács, 71.), Várhegyi, Bogdány, Németh – Oravecz, Pásztor. Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Balla, Pap

Gól: Keresztes G. (62.)

Jók: az egész csapat, ill. Paulicsek, Csókási, Horváth B., Várhegyi, Németh

Balga Ferenc:Nagy csata zajlott a pályán, és én úgy gondolom, ellenfelünk főként szögletekből és pontrúgásokból tudott a kapunk elé kerülni, amiben a játékvezető támogatta őket. Nem egyenrangúan engedte a kemény játékot. Szerencsére a védelmünk nagyon rendben volt, a fejpárbajokat nyerni tudtuk, és igazán kidolgozott helyzet nélkül tudtuk tartani erős ellenfelünket. A győzelem egy hatalmas pont az i betűn, de számomra a legfontosabb, ahogyan ezt elértük. Csúsztunk-másztunk, igazi csapatmunka volt. Sokszor mondhattam el az évek alatt, hogy szépen és jól játszottunk, de nem eredményesen. Ezen a napon végre nem adtunk el hátul labdákat, egyszerű és eredményes foci volt. Kevés ziccer akadt ezen a meccsen, de az a kevés is nekünk adódott, amiket nem sikerült gólra váltani. A mindent eldöntő gólt egy pontrúgásból szereztük meg. Az utolsó pillanatig nagyon izgalmas, jó mérkőzést láthattunk. Büszke vagyok a fiúkra!

Bella Sándor:A bajnokság első két helyezettje igazán izgalmas és küzdelmes mérkőzést játszott. A héten az egyre szaporodó gondjaink ellenére nagy önbizalommal vártuk ezt a találkozót, ahol a látottak alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a szerencsésebb csapat győzött, csapatom nem érdemelt vereséget! Az első félidő egyértelműen a miénk volt, akár el is dönthettük volna a meccset. A másodikban viszont igazából helyzetig sem jutottunk, ellenfelünk egy szabadrúgásból betalált, és még két komolyabb helyzete is adódott. Mi játszottunk szebb futballt, viszont a Dejtár nyert, és ez az ami számít, így miénk kötelesség, hogy gratuláljunk ellenfelünknek és további sok sikert kívánjunk nekik!

Az aktuális állás: