2024.05.22.

Izgalmas csörtét nyert meg a Feláldozhatók

Nagy csatában szenvedett vereséget a Felsőtold.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 21. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 3-4 (1-3)

Vezette: Varga F. (Pálinkás S., Mércse L.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Harján, Balázs S., Molnár M., Tóth Gy. (Molnár M., 84.) – Imre Cs., Nyirjei, Hucskó, Molnár Á. – Balázs B., Danyi. Edző: Nyirjei András.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Csonka Achilles (Berki K., 75.) – Jónás Sz., Brumár (Berta, 90.), Csonka Attila, Botos R. – Oláh M., Csonka R., Csonka K., Oláh K. – Berki B. (Gergely, 56.), Rusznyák (Kardos, 75.). Játékos-edző: Berta Gábor.

Sárga lap: Harján, Molnár, ill. Berki B., Oláh M.

Gól: Balázs B. (32., 64.), Balázs S. (61.), ill. Oláh K. (9., 29.), Csonka Attila (45.), Csonka R. (84.)

Jók: Balázs B., Balázs S., Hucskó, ill. az egész csapat

Nyirjei András:Az első félidőben sajnos sokat hibáztunk, késve reagáltunk egy-egy szituációban, ezért hátrányba kerültünk, az ellenfél kihasználta a bizonytalanságunkat. Éreztük, hogy nincs veszve semmi, sikerült is szépíteni, de a félidő végén újra két gól volt a hátrány. A második félidőben megpróbálunk mindent, szinte végig egykapuztunk. A sok-sok helyzet elegendő volt, hogy kiegyenlítsünk, és mentünk tovább a győzelemért. Szinte hihetetlen helyzetek maradtak ki, volt minden, kapufa, gólvonalon pattanó labda, ajtó-ablak helyzet… Egyszerűen ekkor semmi sem sikerült. És a foci törvényszerűsége beigazolódott sajnos, egy szabadrúgást gólra váltottak a vendégek, így nemhogy a győzelem, még a döntetlen sem jött össze. Emiatt nagyon csalódottak vagyunk. Úgy érzem, egyáltalán nem érdemeltünk vereséget, az első félidei figyelmetlenségek sajnos most sokba kerültek. Mindenki hajtott, nagyon akartunk, és jól is játszottunk. Jó volt a Feláldozhatók csapata is, fiatal, lendületes brigád, gratulálok a győzelmükhöz, további sok sikert nekik!

Berta Gábor:Nagy elánnal vetette bele magát mindkét csapat a meccsbe, de a vezetést nekünk sikerült megszerezni, amit hamar meg is tudtunk duplázni. Innentől a hazaiak folyamatos nyomást helyeztek a kapunkra, és sikerült is szépíteniük, de még a félidőben be tudtunk vinni egy harmadik gólt. A három egyes vezetés a félidőben már okozott nekünk problémát, és úgy látszik, ez egy mumus eredmény számunkra, mert ismét belealudtunk a második félidő elejébe, és akár csak a Kazár ellen, az ellenfél itt is visszajött egálra. Viszont nem ültünk le, és a meccs végén nekünk sikerült a győztes találatot bevinni! Úgy gondolom, nagyot küzdöttünk, nagy gratuláció a csapatnak, mindenki odatette magát és megharcolt ezért a győzelemért!! Gratulálok a lelkes ‘Told csapatának is és további sok sikert nekik!

Az aktuális állás: