2024.04.22.

Mátraterenyén ért el döntetlent az Ecseg

Az osztálykülönbség ellenére egy ikszre jó volt idegenben Moravcsik Ferenc társulata.

Vasárnap az egy vonallal feljebb versenyző Mátraterenyéhez látogatott edzőmérkőzésre a régiónk harmadosztályának keleti-csoportjában szereplő Ecseg. Ugyan a vendégek egy szinttel lejjebb fociznak, felvették a kesztyűt, aminek köszönhetően végül döntetlennel zárult a gyakorló meccs.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Ecseg SE 2-2 (1-0)

Mátraterenye SE: Barkó – Sipkó Bálint, Bakos, Pintér, Nagy Norbert – Rácz M., Budai K., Kobolák, Nagy Sz. – Sipkó Bence, Puporka. Cserék: Orosz, Szalai, Bocsó. Játékos-edző: Berki Aladár.

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Rádi, Kelemen, Gaál – Zsiga, Moravcsik D., Mihalik J., Könnyű – Budai L., Mihalik Sz. Cserék: Csík R., Csík D., Oláh R., Burbiczki, Mihalik D., Baranyi M. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Sipkó Bence, Rácz M., ill. Mihalik J., Budai L.

Berki Aladár: Mai nap is sikerült egy jó edzőmérkőzést játszanunk, játékunkon látszottak a szombati edzőmeccs jelei. Sokkal fáradtabbak voltunk a második félidőben. Igazságos döntetlen született! Kívánom ennek a nagyon jó ecsegi csapatnak, hogy érjék el a céljaikat a bajnokságban! Mi pedig készülünk tovább.

Moravcsik Ferenc: Jó mérkőzést játszottunk. Ez már sokkal keményebb volt, mint az előző kettő, de ez is volt az elképzelésünk, hogy egy megfelelő ellenféllel harcoljunk. Az első félidőben picit gyengélkedtünk, nem találták a fiúk a helyüket, ez a játékrész az ellenfélé volt, a második a miénk. Egy szimpatikus csapat a Mátraterenye, sok sikert nekik a bajnokságban! Mi pedig megyünk tovább a kitűzött cél irányába!