2024.04.22.

Rácáfolt az osztálykülönbségre az SVSE

Edzőmeccsen kerekedett felül a Karancsberényen Berki Krisztián csapata.

Vasárnap a salgótarjáni Tóstrandi Sporttelepen vívott gyakorló meccset a vármegyei harmadik vonal keleti-csoportjában állovas SVSE és az egy szinttel feljebb szereplő Karancsberény. A gólokban bővelkedő edzőmérkőzés végén a somosiak örülhettek, rácáfolt az osztálykülönbségre Oláh Teofil alakulata.

Felkészülési mérkőzés:

Somos VSE-Karancsberényi VSFC 5-4 (2-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó (Somoskői), Ajtai, Miskolczi, Kerényi – Kotroczó, Zsákai (Láposi) – Horváth Sz., Móricz (Vanó), Bujtár – Znamecz. Vezetőedző: Oláh Teofil.

Karancsberényi VSFC: Gáborik – Nagy, Vilk, Szlatincsán, Ispán A. – Szilágyi, Szabó R., Fodor M., Mezei – Illés, Ispán V. Cserék: Lavaj, Pilinyi, Oláh M., Hulitka D., Hulitka Sz. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Gól: Znamecz (3), Kotroczó, Kerényi, ill. Pilinyi (2), Ispán V., Kerényi (öngól)

Oláh Teofil:Szokásunkhoz híven, az első játékrész jó volt. Jó iramban, sok labdabirtoklással, sok támadást vezetve, magabiztosan játszottunk. A második félidőben már elfáradtunk, az ellenfél is ránk jött, és ott már-már ki-ki mérkőzés volt. Köszönjük a karancsberényi csapatnak, hogy elfogadták a meghívásunkat, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Berki Krisztián: Sokkal jobban néztünk ki, mint múlt héten, köszönöm a srácoknak a hozzáállást, az SVSE-nek a lehetőséget a játékra, és további szép sportsikereket a jövőben