2024.04.19.

Két bajnoki ellenfelét is legyőzte a Karancslapujtő II

Előbb a Karancsalja, majd a Mihálygerge ellen nyert edzőmeccset Szőrös Krisztián csapata.


Az előző hétvégén két gyakorló meccset is lejátszott bajnoki ellenfélnek számító riválisokkal a vármegyei másodosztályban szereplő Karancslapujtő tartalék együttese, előbb szombaton a Karancsalja, majd vasárnap a Mihálygerge ellen tudott nyerni Szőrös Krisztián legénysége. Nézzük meg az edzőmérkőzések részleteit!

Felkészülési mérkőzések:

Karancsaljai MSE-Karancslapujtő KSE II 1-7

Karancsaljai MSE: Fekete – Dienes Ge., Bolyós G., Bába, Dienes Gá. – Henglár – Fehér, Bolyós B., Sásdi, Lehoczki – Máté B. Cserék: Csicsman, Gordos P. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Laczkó, Cseh, Susán, Tóth P. – Sánta, Putnoki, Botos, Gerhát – Gyurkó, Bari M. Cserék: Orsós Z., Somoskői Cs. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Bolyós B., ill. Gerhát (2), Bari M. (2), Susán, Botos, Putnoki

Csicsman Tamás:Sajnos a múlt hetinél gyérebb létszámmal, gyenge játékkal szenvedtünk vereséget.

Szőrös Krisztián: Most már azért jobban össze tudtunk jönni a vármegyei kettes keret tekintetében. Legalább a védelmünk megvolt. Ugyanazt a játékot játszottuk, amit az előző héten, csak akkor valamiért nem ült, nem voltunk igazán magabiztosak a kapu előtt. Ez a mostani meccsre letisztult. Szép támadásvezetésekből, szép gólokat tudtunk elérni. A védekezésünk is kezd a helyére kerülni így a bajnokság előtt két-három héttel. Viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfél most elég létszámhiányosan volt, például Fekete Laci barátom védett. Köszönöm, hogy kétszer is tudtunk edzőmeccset játszani, és nagyon sok sikert kívánok a tavaszhoz!

Mihálygerge SE-Karancslapujtő KSE II 4-5

Helyszín: Karancsalja.

Mihálygerge SE: Gordos M. – Somoskői Sz., Szőke, Zsély D., Zombori – Puszta, Rácz (Langa), Bacsa, Ruzsinszki, Oláh T. – Spala. Megbízott játékos-edző: Langa Attila.

Karancslapujtő KSE II: Lantos – Somoskői Cs., Cseh, Orsós K., Oláh K. – Botos, Fenes, Bari M., Putnoki – Oláh H., Banka K. Cserék: Lavaj, Negrea, Bari B. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Oláh T., Ruzsinszki, Zsély D., Spala, ill. Bari M. (2), Orsós K., Lavaj, Bari

Langa Attila:Nagyon gyér létszámmal, de túl vagyunk ismét egy felkészülési mérkőzésen. Sok sikert kívánok a Karancslapujtő tehetséges és lelkes fiatal játékosainak!

Szőrös Krisztián: Itt már fáradtabbak voltunk. Sok hiányzónk volt. A komplett védelemből csak Cseh Marci tudott megjelenni. Ezeket a lyukakat ifistákkal tudtam pótolni. Szerintem a srácok százszázalékosan tudták helyettesíteni a távollévőket. Egy gólokban gazdag mérkőzést játszottunk. Úgy gondolom, az ellenfél azért a bajnokságban egy erős színvonalat képvisel, jó, masszív csapatról van szó. Kaptunk elkerülhető gólokat. Kapust megint mi biztosítottunk az ellenfélnek. Szerintem az ifistáink helytálltak. Elérte az edzőmérkőzés a célját. Most már azt is tudjuk, ha ne adj isten, bármi gond adódik, az ifiből teljes érték tagok tudnak csatlakozni. A Mihálygergével még találkozunk vasárnap.