2024.05.27.

Tíz emberrel aratott remek sikert a Kazár

Hiába vezetett, végül pontot sem tudott szerezni a Nógrádmegyer.

Szombaton Kazáron volt jelenése a Nógrádmegyernek a vármegyei harmadi vonal Keleti-csoportjának kilencedik körében. Az első negyedóra után vezetést tudtak szerezni a vendégek, a házigazdák viszont nem estek össze és az összecsapás harmadánál válaszoltak. Ezt követően mindkét oldalon akadtak helyzetek, bármelyik gárda előnybe kerülhetett volna. A második felvonás derekán egy piros lap miatt tíz főre fogyatkoztak a hazaiak, amit viszont nem tudtak kihasználni a látogatók, sőt a hosszabbításban jött a slusszpoén. A 93. percben az öt év után ismét szerelést öltő, csereként beszálló Sulcz Attila betalált, egyúttal kettő egyes sikerhez segítve a remek győzelmet arató csapatát.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Kazár KSE-Nógrádmegyer BSE 2-1 (1-1)

Vezette: Kiss D. (Homoki G.)

Kazár KSE: Simon – Medve, Kovács Gy., Dobos, Boros – Árva (Harmat, 60.), Kovács D. (Gecse, 78.), Bán, Danyi – Oláh P., Radics I. (Sulcz, 84.). Edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Szekeres, Gáspár (Ökrös I., 46.), Lakatos T., Botos F. – Ökrös P., Jónás F. (Oláh N., 72.), Rácz R., Ökrös M. – Berki M., Rácz M. Játékos-edző: Ökrös István.

Sárga lap: Bán

Piros lap: Dobos (67., Kazár KSE)

Gól: Danyi (33.), Sulcz (93.), ill. Berki M. (18.)

Jók: Danyi (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Kovács Valter: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, és így is lett. A srácok viszont rengeteget tettek azért, hogy megnyerjük ezt a találkozót, gratulálok nekik! Több helyzetet dolgoztunk ki, amik kimaradtak, és még a 67. percben történt kiállítás is megnehezítette a dolgunkat. A meccs hajrájában látszott, hogy amelyik csapat gólt szerez, az nyeri meg az összecsapást. Szerencsére ez nekünk sikerült. Továbbiakban sok sikert a Nógrádmegyernek!

Ökrös István: – Sajnos többen is hiányoztak, de így is adva volt minden a győzelemhez. Jól kezdtük a meccset, nyugodtan játszottunk, meg is szereztük a vezetést. Aztán hibáztunk egy óriásit, amiből ki is egyenlített az ellenfél és onnantól kezdve nagyon rosszul játszottunk. Keveset passzoltunk, elszórakoztuk a helyzeteket, a saját feje után ment mindenki. Hibát hibára halmozva fociztunk, és a végén kaptunk is még egy gólt, így megérdemeltük a vereséget. Gratulálok a Kazárnak a győzelemhez! Remélem, tanultunk az esetből, mert ez a mai minden volt, csak nem foci!

A bajnokság aktuális állása: