2024.05.22.

Vasárnap folytatódik az észak-nyugati vármegyei három

A Bernecebaráti-Kemence ellen javítana az Érsekvadkert II, a Rétságot fogadja a Patak, a Borsosberénnyel szemben hozná a kötelezőt a Nógrádsipek. 

A mostani hétvégén a tizenkilencedik kört bonyolítják le a vármegyei harmadik vonal észak-nyugati-csoportjának tizennyolcadik fordulójában. Mindhárom meccset vasárnap rendezik meg. Lássuk, mire számítunk a soros program kapcsán!

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 19. forduló:

2024. április 7. (vasárnap), 13.30:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Érsekvadkert SE II

Mély gödörből kellene felállniuk az előző két hétvégén egyaránt kikapó vendégeknek, akik időközben leköszönő edzőjüket is elveszítették. A hátigazdák szabadnaposként estek túl az előző fordulón, egy körrel korábban bezsebelhették első tavaszi sikerüket. Maximális fordulatszámon pörögve akár még lehet is esélyük a berneceieknek, ehhez viszont tényleg mindent ki kell adniuk magukhoz. Persze azt kár tagadni, hogy még ramaty formájuk ellenére is inkább a látogatókat jelölnénk meg favoritként, mérget viszont semmiképpen nem vennénk rá, hogy el is könyvelhetik majd valamennyi pontot.

2024. április 7. (vasárnap), 16.30:

Patak FC-Rétság FC

Ellentétes mutatókkal hangoltak a résztvevők, a patakiak idegenbeli rangadón arattak parádés diadalt, míg a másik oldal otthonában szedett be fájó pofont. A tavasz eddigi részét hibátlan mérleggel letudó hazaiak akár immáron ismét szemezgetnek a végső elsőséggel, ehhez viszont ezúttal sem ismerhetnek pardont. A vendégek stabilan az ötödik pozíciót foglalják el, gyakorlatilag fel- és lefelé sem vezethet a Havay-brigád útja. Ki merjük jelenteni, hogy a kezdést megelőzően több sansszal ruházhatók fel a hazaiak, jó napot kifogva nem ismerhet pardont Bella Sándor legénysége, megilletné a kalapemelés a rétságiak egy esetleges csínytevés kivitelezésekor.

Nógrádsipek SE-Borsosberény SE

A forduló legegyoldalúbbnak ígérkező találkozójának veselkedhetnek neki a gárdák, a papírforma szerint csupán az lehet kérdés, mennyivel nyernek a lendületbe jövő, az előző három fellépésükön egyaránt győzedelmeskedő hazaiak. A borsosberényiek éppen ellenkezőleg teljesítettek a második félév eddigi részében, hiszen még csak pontszerzésig sem jutottak el. Kisebbfajta csoda lenne, ha éppen most kecmeregnének ki a gödörből a látogatók, csak a foci közhelyeiben bízhatnak. Számukra ismerős környezetben semmiképpen nem engedhetnek meg maguknak egy botlást a ‘sipekiek, kellő odafigyeléssel pedig akár nagyon simán is nyerhetnek.

Szabadnap: Dejtár SE.