2024.05.26.

Gólfesztivált tartott az Ecseg

Súlyos mélyütésbe szaladt bele a Feláldozhatók.

Vasárnap a Feláldozhatóknál volt jelenése az Ecsegnek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának kilencedik körében. Nem sokat teketóriáztak a toronymagas favoritnak számító vendégek, akik kétszer is beköszöntek a nyitónegyedórában. Az első félidő derekán tovább nőtt a különbség, majd ugyan szépített a másik oldal, a szünet előtt megint a látogatók tudtak eredményesek lenni. A második etapban még simábbá vált a meccs. Egymás után termelték az újabbnál újabb gólokat az ecsegiek, akik végül kiütéses, tizenegy egyes sikerre tettek szert. Kiemelendő Mihalik Szebasztián teljesítménye, aki hét alkalommal keserítette a nagy pofonba beleszaladó ellenfelet.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Ecseg SE 1-11 (1-4)

Vezette: Gecse Z. (Zsélyi Cs., Sáfrány Sz. T.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Gergely, Csonka Attila, Csonka Achilles, Jónás Sz. – Botos R. (Jónás K., 46.), Csonka D., Csonka R., Makó J. – Berki B., Berki B. Edző: Oláh Norbert.

Ecseg SE: Burbiczki – Jaskó, Rádi, Gaál, Horváth G. – ifj. Mihalik R., Moravcsik D., id. Mihalik R., Ökrös – Mihalik J., Mihalik Sz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Sárga lap: Berki B.

Gól: Csonka R. (29.), ill. Mihalik J. (9., 25.), Mihalik Sz. (14., 35., 46., 49., 56., 67., 78.), id. Mihalik R. (62.), Horváth G. (70.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Oláh Norbert: – Sajnos itt már picit negatívabban kell, hogy nyilatkozzak, ugyanis amit a csapatunk hétről hétre alakít, az egyszerűen szomorú. Akaratlan, szívtelen, elképzelés nélküli játékot hozunk hétről hétre a pályára. Az előző sorokkal nem is lenne probléma, de azt, hogy az ellenfél hét egyre vezet, és az én játékosaim röhögnek a pályán, egyszerűen felfogni nem tudom. Mint az ismert, sajnos a Feláldozhatók Sportegyesület teljesen támogatók nélkül működik, tehát bármi, ami az üzemeltetéssel kapcsolatos, az sajnos csak is nekem kerül pénzbe, ami eddig tényleg nem érdekelt. Viszont most fel kell tennem magamnak a kérdést, „azért, hogy pár ember bohóckodjon a pályán, érdemes nekem pénzt és energiát áldozni?” Bízom abban, hogy megváltozik a játékosaimnak a gondolkozása, mert ellenkező esetben, nem látok esélyt a folytatásra. Az ellenfélnek szívből gratulálok, megérdemelten nyertek még ilyen különbséggel is. A játékvezetés mellett sem szeretnék elmenni szótlanul, ugyanis véleményem szerint hiba nélkül hozták a mérkőzést.

Moravcsik Ferenc: – Az eredmény magáért beszél. Pedig nem így indultunk neki a meccsnek. Tizenegyen voltunk. Egyetlen egy cserejátékosunk sem volt. Olyan szerencsétlenül alakult, hogy voltak nyaralók, illetve sérültjeink is. Kicsit tartottam a meccstől, azt hittem, lehet, húzós lesz. Ehhez képest már az első tíz percben megalapoztuk a mérkőzés hangulatát. Attól függetlenül, hogy hogy az előző fordulókban kezdő emberek hiányoztak, semmi probléma nem volt. Jó volt az összhang és a csapatszellem, és egy hangos szó nem hangzott el. Kijött a különbség. Az a helyzet, hogy ez a nyolc fős bajnokság egy katasztrofális dolog! Nem sok értelmét látom… Sportszerű találkozón nyertünk, további sok sikert kívánok az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: