2024.07.13.

A Dejtár nyerte az éllovasok edzőmeccsét

Nyílt sisakos gyakorló mérkőzésen maradt alul a Romhány.

Szombaton felkészülési találkozón futott össze a vármegyei harmadosztály csoportjainak két éllovasa, a dél-nyugaton első Romhány az észak-nyugaton listavezető Dejtárt fogadta. Az edzőmeccs végén a vendégek örülhettek, így győzelemmel melegített a tavaszi startra Balga Ferenc brigádja.

Felkészülési mérkőzés:

Romhány KSE-Dejtár SE 2-5 (0-4)

Romhány KSE: Nagy M. – Ivanics, Majer, Jávor, Seres – Takács S., Szunter, Turi, Dóka – Varga Gy., Tabics. Cserék: Mudroncsik, Bencsik, Takács D. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Dejtár SE: Balla – Varga G., Keresztes G., Szorcsik, Balatoni – Keresztes L., Trubin, Jakus, Gál M. – Vachó, Balga B. Cserék: Kónya K., Nagy. Edző: Balga Ferenc.

Gól: Varga Gy., Takács S., ill. Balga B. (2), Gál M. (2), Varga G.

Bencsik Emil: – Nem tudtunk teljes csapattal kiállni, de az ellenfél sem. Ettől függetlenül próbáltunk játszani. Egy edzőmeccsnek tökéletesen megfelelt. Egyéni hibáinkat egyből megbüntette az ellenfél, és az első félidőben négy nullra vezetett. Ez megtörte a csapatot. Tanulság ebből annyi, én is mindig azt mondom a játékosaimnak, azért kell mindig kihasználni az ellenfél hibáit könyörtelenül, mert ahogy ezt helyettünk megteszi a másik csapat, pikk-pakk szét lehet törni a lelkesedést és el is van döntve a meccs. Mi így jártunk. A szünetig lerendezte a mérkőzést a Dejtár. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok!

Balga Ferenc: – Nem volt egyszerű ezt a meccset összehozni, hisz mindkét csapatnak szűk keret állt a rendelkezésre. Az utolsó pillanatig kapartuk össze a játékosokat, hogy a mérkőzés lejátszásra kerüljön. Végül nagyon jó focit láthattunk, két jó csapat találkozója volt. Örülök, hogy betartották a fiúk az öltözőben megbeszélteket. A nehéz körülmények ellenére is fegyelmezett, egységes volt a csapat, és biztató játékot produkáltunk. Köszönjük a Romhánynak a találkozót és a vendéglátást! Sok sikert kívánok nekik!