2024.04.16.

Visszavágott a Mihálygerge

Két edzőmeccsen elszenvedett vereség után a harmadik hangoló találkozón már Zsély László csapata örülhetett a Karancslapujtő II ellen.

Vasárnap immáron harmadik alkalommal futott össze ebben a felkészülési időszakban edzőmeccsen vármegyénk másodosztályának két tagja, a Mihálygerge a Karancslapujtő tartalék együttesét fogadta. Ezúttal a házigazdák örülhettek, két vereséget követően tudott győzni Zsély László társulata.

Felkészülési mérkőzés:

Mihálygerge SE-Karancslapujtő KSE II 5-2

Mihálygerge SE: Bíró – Zombori, Zsély D., Somoskői Sz., Rácz – Oláh T., Ruzsinszki, Bacsa, Szőke, Csonka – Spala. Cserék: Budveszel, Czigler, Puszta, Zsély L., Harai. Játékos-edző: Zsély László.

Karancslapujtő KSE II: Lantos – Negrea, Cseh, Orsós K., Somoskői Cs. – Tóth P., Bari M., Béres, Oláh H. – Putnoki, Banka K. Cserék: Veréb, Nádasdi, Juhász, Lavaj. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Spala (4), öngól, ill. Béres, Oláh H.

Zsély László: – Gyönyörű vasárnapi napsütésben, illetve kissé mély talajú pályán játszottuk a soron következő edzőmérkőzésünket a Karancslapujtő ll csapatával. A pozitív eredmény mindig jól jön, azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy ellenfelünk szombaton is meccselt, valamint ők is nagyobb hangsúlyt fektettek a focisták játékperceinek helyes elosztására. Ellenfelünk fiatal, mozgékony játékosai jóval több mennyiségi, illetve minőségi futást vittek fel a pályára. Ezen a téren előttünk járnak, úgyhogy van hová fejlődnünk… Sajátos “étrendkiegészítőről” (csepegtetős kenyér), valamint a kiszáradás elleni folyadékpótlásról a vezetőség gondoskodott. Köszönjük!

Szőrös Krisztián: – Minden hétvégén két edzőmérkőzést játszottunk, hogy dupla terhelést kapjanak a srácok. Ez a meccs is elérte ezt a célt. Az eredmény nem azt tükrözi, amit a játék képe mutat, ez lehetett volna akár nagyobb vagy kevesebb arányú hazai siker is, amit megérdemeltek. Sok sikert kívánok nekik a bajnokságban és köszönöm a felkészülési meccseket!