2024.04.22.

Rácáfolt az osztálykülönbségre a Kazár

Vereséget szenvedett a vármegyei harmadik vonalban szereplő ellenfelénél a Mátraverebély.

Szombaton az egy vonallal feljebb szereplő Mátraverebélyt fogadta edzőmérkőzésen az egy osztállyal lejjebbi keleti-csoportban vitézkedő Kazár. Meglepetéssel zárult a gyakorló meccs, három kettőre győztek a triplázó Radics vezérletével nyerni tudó házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Kazár KSE-Mátraverebély-Szentkút SE 3-2

Kazár KSE: Simon – Maruzs, Kovács Gy., Medve, Kovács V. – Oláh P., Bán, Kovács D., Horváth – Radics, Harmat. Játékos-edző: Kovács Gyula.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Szabó S., Jakubovics, Csépány, Sáfrány – Szepesi, Tövisi, Rácz, Deák – Varga. Cserék: Kovács J., Csemer. Vezetőedző: Verebélyi László.

Gól: Radics (3), ill. Kovács J., Rácz

Kovács Gyula: – Kevesen érkeztünk a mérkőzésre, de sikerült a hiányzókat pótolni. Játékunk elfogadható volt, de a következő hétvégére ettől biztosan több kell. Az mindenképpen pozitív volt, hogy mikor az ellenfél átvette a vezetést, tudtunk ritmust váltani és vissza tudtuk szerezni. A Mátraverebélynek köszönjük szépen az edzőmérkőzést!

Verebélyi László: – Jó játékvezetés mellett, két szerény képességű csapat találkozóján, a több helyzetet kidolgozó hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. A saját játékunkat sajnos újból sok pontatlanság jellemezte, ha ebben nem sikerül javulni, akkor nehéz félszezon elé nézünk. A Kazárnak sok sikert kívánok a bajnokságban!