2024.04.22.

Elvárható győzelemmel hangolt a Mátraterenye

Az egy vonallal lejjebb szereplő Zagyvarónánál igazolta az osztálykülönbséget Berki Aladár együttese.

Szombaton az egy szinttel feljebb futballozó Mátraterenyét fogadta a vármegyei harmadik vonal keleti-csoportjában szereplő Zagyvaróna. A házigazdák egy darabig méltó riválisnak bizonyultak az edzőmeccsen, szépen lassan biztos előnyre tettek szert a látogatók, akik végül magabiztosak igazolták az osztálykülönbséget.

Felkészülési mérkőzés:

Zagyvarónai SE-Mátraterenye SE 3-7

Zagyvarónai SE: Lenkei – Kovács, Végi Zs., Csík R., Vanó – Losó, Horváth, Oláh G., Eczet – Puporka K., Kakucsi. Cserék: Balázs T., Botos T., Klajban, Oláh B., Balázs P., Végi R., Lakatos, Széll, Balogh. Edző: Kaspár Zsolt.

Mátraterenye SE: Barkó – Nagy Sz., Szalai, Hadusovszki, Nagy Norbert – Nagy Noel, Sipkó Bence, Sipkó Bálint – Puporka, Rácz M., Kobolák. Cserék: Orosz, Mező, Bakos Á., Berki A. Játékos-edző: Berki Aladár.

Gól: Losó (2), Oláh G., ill. Puporka (2), Nagy Norbert (2), Sipkó Bence, Rácz M., Berki A.

Kaspár Zsolt: – Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, egy nagyon jó mérkőzést. Hatvan percig bírtuk erővel és fejben. A végén sajnos elfáradtunk. Egyéni hibákból, labdavesztésekből kaptunk két-három gólt. Készülünk a bajnokira. Utolsó edzőmeccsnek nem volt rossz, eleget futottunk, teljesen jól szolgálta a felkészülésünket. A Mátraterenyének sok sikert a bajnokságban!

Berki Aladár: – A mai mérkőzésen nagyon gyengén játszottunk, és csak a harmadik harmadban sikerült eldöntenünk a meccset. A Zagyvaróna csapatának sokk sikert kívánok a bajnokságra és köszönjük a lehetőséget!