2024.07.13.

Kötelező sikerrel javított a Dejtár

A várakozásoknak megfelelő vereséget szenvedett a Borsosberény.

Szombaton Borsosberényben volt jelenése a Dejtárnak a vármegyei harmadik vonal észak-nyugati-csoportjának tizennyolcadik fordulójában. Negyedórán át bírták kihúzni kapott gól nélkül a házigazdák, majd az összecsapás harmadáig hatszor is kapituláltak. Egy halovány szépítésig eljutottak a hazaiak, de még a szünet előtt két újabb találatot ért el az éllovas. A második etapban gyorsan tovább nőtt a különbség, majd ismét beköszöntek a borsosberényiek, de még két döfést bevittek a dejtáriak, akik így végül kilenc kettőre nyertek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 18. forduló:

Borsosberény SE-Dejtár SE 2-9 (1-6)

Vezette: Ordasi I. P. (Kis Zs., Kis G. Zs.)

Borsosberény SE: Balla Á. – id. Oláh J., Varga A. (Jardek, 57.), ifj. Oláh J., Kovács P. – Papp (Bangó, 65.), Virág D., Csósza (Oláh P., 28.)(Suhaj, 80.), Bulejka – Gyurcsán (Lakatos, 61.), Majer. Edző: Dinnyés Csaba.

Dejtár SE: Polyák – Varga G. (Balatoni, 46.), Trubin, Balla G., Gál – Jakus (Vachó, 46.), Keresztes L. (Lázár P., 46.), Szatmári (Csabai, 76.), Pap – Szandai, Bódis (Kónya K., 60.). Edző: Balga Ferenc.

Sárga lap: Papp, Virág D., ill. Varga G.

Gól: Majer (33.), Virág D. (58.), ill. Trubin (18.), Szandai (20., 29., 39., 44., 50., 72.), Jakus (27.), Pap (67.), 

Jók: Papp, Gyurcsán, ifj. Oláh J., Majer, ill. Trubin, Szandai

Dinnyés Csaba:Jó játékvezetés mellett, megérdemelt vendéggyőzelem született.

Balga Ferenc: Meccs előtti nap, úgy nézett ki a keret, hogy éppen megleszünk, de ahhoz képest szépen összegyűlt a csapat. Több poszton változások voltak, az eredmény is úgy alakult, hogy mindenki tudjon több játékpercet kapni. Láttam biztató dolgokat, az első félidő kimondottan jól nézett ki. A két kapott gólnak viszont nem örülök mert hatalmas egyéni hibákból születtek. Kötelező és magabiztos győzelem volt. Sok sikert kívánok a ‘berényieknek!

A bajnokság állása: