2024.04.13.

Nem lassított a Dejtár

Ipolyszögön is hengerelt Balga Ferenc csapata.

Vasárnap Ipolyszögön volt jelenése a Dejtárnak a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának ötödik fordulójában. Nem sokat szórakoztak a vendégek, pár perc alatt előnybe kerültek. Ezután egy darabig álltak a sarat a házigazdák, de a szünet előtt még két gólt kaptak, így el is dőlt a meccs. A második felvonásban valamivel több mint negyedóra alatt még kétszer találtak be a látogatók, akik a hajrára is tartogattak két eredményes befejezést. Végül nagyon sima, hét nullás győzelmet ért el Balga Ferenc brigádja.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 5. forduló:

Ipolyszögi SE-Dejtár SE 0-7 (0-3)

Vezette: Urbán V. P. (Varga F.)

Ipolyszögi SE: Tóth Z. (Bogdán, 59.) – Selymes, Keresztes, Tóth G., Szemesi – Balla, Papp, Horváth, Mestra – Gyurcsán, Muladi. Játékos-edző: Papp Ádám.

Dejtár SE: Kopó (Debre, 46.) – Balla, Gál N., Keresztes G., Balatoni (Csabai, 46.) – Dombi (Lázár P., 46.), Szorcsik (Trubin, 54.), Keresztes L. (Hársfalvi, 75.), Jakus – Gál M. (Kónya Á., 66.), Vachó. Edző: Balga Ferenc.

Gól: Vachó (8.), Keresztes L. (34.), Jakus (40., 80.), Lázár P. (55.), Keresztes G. (61.), Kónya Á. (83.)

Jók: senki, ill. Keresztes G., Jakus, Kónya Á.

Papp Ádám: – Erős csapat a Dejtár, sajnos nem tudtuk felvenni velük a versenyt. Ami pozitívum, hogy időnként láttam futballra emlékeztető mozdulatokat. Úgy sajnos elég nehéz, hogy több, mint húsz igazolásunk van, de sokakat még nem láttam idén a pályán.

Balga Ferenc: – Érezhető volt a csapaton az előző esti mulatság. A megszokottnál kevesebb labdát tudtunk a támadó harmadban szerezni, tompaságot éreztem. Az első félidőben elég jól tartotta magát ellenfelünk, viszont a másodikra elfogytak, míg a mi cserejátékosaink lendületet adtak a csapatnak. Kitartást és sok sikert az Ipolyszögnek!

A bajnokság aktuális állása: