2024.06.13.

Egymás után harmadszor nyert a Kazár

Felsőtoldon gyűjtöttek újabb pontokat a vendégek.

Vasárnap Felsőtoldon tette tiszteletét a Kazár a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának ötödik körében. Megadták a mérkőzés alaphangját a vendégek, akik rögtön az első percben megszerezték a vezetést. Ezt követően igyekeztek a sokkból feleszmélő házigazdák is, de nem tudtak egyenlíteni, majd nem sokkal a szünet előtt ismét gólt kaptak. A második felvonásban csordogált a meccs, próbálkoztak a hazaiak, de hiába. A hajrához érve a dupláig jutó Oláh Patrik zárta le végleg a csörtét. Három nullra nyertek a zsinórban harmadik sikerüket arató látogatók.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 5. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Kazár KSE 0-3 (0-2)

Vezette: Varga P. B. (Mércse L., Pálinkás S.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Imre Cs., Balázs S. (Mészáros, 76.), Molnár M., Molnár Á. – Váradi (Horváth M., 67.), Hucskó, Nyirjei, Harján (Németh, 48.) – Danyi, Nagy I. (Borbély B., 82.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Kazár KSE: Medve – Tátrai, Kovács Gy., Dobos, Boros – Kovács D., Bán, Danyi (Gecse, 80.), Oláh P. – Radics I. (Harmat, 78.), Árva. Edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Sárga lap: Hucskó, Molnár Á., Molnár M., ill. Oláh P., Kovás D., Dobos, Bán

Gól: Danyi (1.), Oláh P. (39., 75.)

Jók: Szőke, Hucskó, ill. Medve

Nyirjei András: – Nagyon csalódott vagyok, és nem csak az eredmény miatt. Gyengén játszottunk, és azért bosszantó ez, mert tudom, hogy ez a csapat sokkal többre lenne képes. Őszintén szólva, a meccs előtt bizakodtunk a pontszerzésben, de már rögtön a mérkőzés első percében gólt kaptunk, ami meghatározta a további játékunkat. Nagyon kevés helyzetet tudtunk kialakítani. Amikor pedig odajutottunk a kapu elé, rendre gyengécske megoldást választottunk. A vendégcsapat pedig rutinból lehozta ezt a találkozót. Gratulálok a Kazár győzelméhez! Nekünk pedig azt kell megérteni, hogy a labdarúgás csapatjáték, amíg nincs tartása a csapatnak, addig nem tudunk meccset nyerni. Bízom benne, hogy a hétvégére összekapjuk magunkat!

Kovács Valter: – Gyenge játékkal is nyerni tudtunk. A hétvégén egy jobb csapat ellen játszunk, és a most mutatott játék kevés lesz a győzelemhez. Remélem, hogy ezen mindenki elgondolkodik, és a hétvégén száz százalékban odateszi magát. Továbbiakban sok sikert a Felsőtoldnak!

A bajnokság aktuális állása: