2024.07.13.

Nagyon simán nyert a Dejtár

Egy félidő alatt eldőlt a gyenge napot kifogó Nógrádsipek sorsa.

Múlt szombaton a Nógrádsipeket fogadta a Dejtár a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának harmadik fordulójában. Nem sokat teketóriáztak a hazaiak, akik öt perc alatt beköszöntek, majd az első negyedóra végén már kettővel vezettek. A látogatóknak nem sok momentuma volt, így nem hatott meglepetésként, hogy a szünet előtt még két alkalommal megrezgették a hálót a jól focizó házigazdák. Vachó tripláig jutott. A második felvonás szépen lassan lecsordogált, azért egyszer még ebben az etapban is mattolták ellenfelüket a dejtáriak, akik sima, öt nullás sikerrel folytatták az idényt.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 3. forduló:

Dejtár SE-Nógrádsipek SE 5-0 (4-0)

Vezette: Hegedűs M. (Mércse L., Pásztor B. J.)

Dejtár SE: Kopó – Varga G., Gál N. (Csabai, 46.), Keresztes G., Gál M. – Jakus (Hársfalvi, 75.), Pap, Keresztes L. (Trubin, 68.), Szilágyi (Lázár P., 68.) – Szandai (Kónya Á., 75.), Vachó (Kónya K., 75.). Edző: Balga Ferenc.

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Farkas, Mócsány G. – Percze, Mócsány B. – Kovács B., Csernák, Veréb (Boros, 46.)- Szerémi (Árva, 46.). Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Vachó (5., 14., 40.), Jakus (38.), Szandai (58.)

Jók: Vachó, Keresztes L., ill. senki

Balga Ferenc: – Az első félidőben mutatott játékunk különösen tetszetős volt. Magabiztos előnnyel mehettünk a szünetre, de ha valamibe bele tudnék kötni, az a helyzetkihasználásunk. Több gólt kellett volna szereznünk, a kapu előtt nagyobb koncentrációra van szükség. A második félidőben már nem diktáltunk nagy iramot. Sokat kellett cserélnem, és viszonylag korán, de a friss játékosoknak sem sikerült a kapuba találni. Gratulálok mindkét csapatnak, sportszerű, kulturált mérkőzés volt. Sok sikert a Nógrádsipeknek!

Kelecsényi Gábor: – Gyenge edzőpartnerei voltunk a hazai csapatnak, akiknek gratulálok!

A bajnokság aktuális állása: