2024.04.13.

Egygólos rangadót húzott be a Nógrádmegyer

Nagy csata végén, az utolsó percben kapott góllal kapott ki a Cered.

Múlt szombaton a Ceredet fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának harmadik körbéli rangadóján. Férfias küzdelem és sok párharc jellemezte a kiegyenlített ütközetet. A meccs elején veszélyeztettek a házigazdák, majd abszolút méltó riválisnak bizonyultak a látogatók. A szünetig nem esett gól, ahogy jó darabig a második felvonásban sem. Már nagyon közel volt a lefújás, amikor amolyan slusszpoén gyanánt Rácz Martin révén betaláltak a hazaiak, akik így egy nullra diadalmaskodtak, csupán amiatt bosszankodhattak, hogy a mérkőzés hőse piros lapot kapott.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 3. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Cered VSE 1-0 (0-0)

Vezette: Varga P. B. (Sáfrány Sz. T., Pálinkás S.)

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Pintér (Botos F., 68.), Lakatos J. (Botos A., 64.), Szekeres, Ökrös P. – Makó D., Rácz R., Ökrös M. – Radics R., Berki M., Rácz M. Játékos-edző: Ökrös István.

Cered VSE: Simon L. – Tősér A., Tomon (Tóth I., 84.), Cseri, Bolla – Simon B., Kovács B., Oláh F., Pap – Radics P. (Hajdu, 55.), Danyi. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Szekeres, ill. Pap, Tomon, Tóth I.

Piros lap: Rácz M. (91., Nógrádmegyer BSE)

Gól: Rácz M. (90.)

Jók: Makó, Szekeres, ill. az egész csapat

Ökrös István: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az első tizenöt percben volt két olyan helyzetünk is, amivel megpecsételhettük volna a meccs kimenetelét. A továbbiakban nagyrészt kiegyenlített mezőnyjáték folyt, több hibával. Nem tudtuk játszani a játékunkat. Voltak helyzetek, de kimaradtak. Az utolsó percben Martin lövése három ponthoz segített minket. Sportszerű meccs volt. Sok sikert kívánok a Cerednek és Jenő barátomnak!

Horváth Jenő: – Feszült iramú mérkőzésen vagyunk túl. A játék képe alapján a döntetlen eredmény lett volna igazságos. Úgy gondolom, végig fel tudtuk venni a versenyt a Nógrádmegyerrel, de sajnos az utolsó percben elveszítettük a kontrollt és vereséget szenvedtünk. Utóbbihoz hozzájárult négy alapemberünk hiánya, valamint két játékos sérülése. Mindezek ellenére megyünk tovább. A cél továbbra is a dobogó, messze még a vége és a labda mindenkinek gömbölyű. Sok sikert „Pitykének” és csapatának!

A bajnokság aktuális állása: