2024.06.18.

Hátrányból felállva hozta a kötelezőt a Kétbodony

Emelt fővel maradt alul a nagyot küzdő Egyházasdengeleg.

Múlt szombaton az Egyházasdengeleget fogadta a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának harmadik fordulójában. Bár egyértelmű favoritként tekinthettünk a házigazdákra, teljes mértékben felvettél a kesztyűt a becsülettel harcoló látogatók, akik bizony alaposan rágós falatnak bizonyultak. Az összecsapás harmadánál be is találtak az edzőjüket nélkülöző vendégek, akik így előnnyel a zsebükben fordulhattak. A második felvonásban gyorsan egyenlítettek, majd a maguk javára is billentették a mérleg nyelvét a hazaiak. Kisvártatva a duplázó Hajdu Norbert válaszolt. Ez az állapot sem tartott sokáig, hamarosan megint a kétbodonyiak vezettek, aztán a triplázó Molnár József végleg lezárta a meccset. Nem simán, de négy kettőre nyert Bartyik Róbert elvárható győzelmet arató brigádja. Emelt fővel kaptak ki a ‘dengelegiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 3. forduló:

Kétbodony SE-Egyházasdengeleg FE 4-2 (0-1)

Vezette: Varga F. (Kovács M., Kürtössy O.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Farkas, Szorcsik, Ódor (Nagy J., 78.) – Lőrincz (Tóth J., 26.), Jele (Sirkó, 85.), Nagy B. (Debrei, 60.), Takács B. (Hornyák, 82.) – Valusz (Takács J., 63.), Molnár (Berta, 83.). Edző: Bartyik Róbert.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek M. – Bakonyi, Bacskai, Pete, Kuszi (Pusztai, 72.) – Hajdu A., Szarvas, Szűcs, Liptai – Hajdu N., Fűrész. Megbízott játékos-edző: Liptai Balázs.

Gól: Molnár (55., 68., 77.), Takács B. (56.), ill. Hajdu N. (31., 64.)

Jók: Molnár (a mezőny legjobbja), Kertész, Farkas, ill. Mlinárcsek M. (a csapat legjobbja), az egész csapat

Bartyik Róbert: – A kötelező győzelem mindig nehéz, ez is az volt. A továbbiakban mindenképpen javulnunk kell, de örülök a győzelemnek. Daninak mielőbbi felépülést, a sportszerű vendégeknek pedig további sok sikert kívánok!

Liptai Balázs: – Szombati meccs lévén, elég nehezen tudtunk összejönni, tizenketten tudtunk elutazni a mérkőzésre. Az első félidőben sikerült megszereznünk a vezetést, amit meg is őriztünk a fordulásig. Aztán a második félidőben egy rövidzár következtében két perc alatt kaptunk két gólt, így már a hazai csapat örülhetett. Innen még sikerült felállnunk és tudtunk egyenlíteni. Sajnos ez idő tájt már látszódott a csapaton a fáradtság, és mivel a hazai csapat hét cserével rendelkezett, mi pedig csak egy helyen tudtunk változtatni, ez a végén az eredményben is megmutatkozott. Szeretném kiemelni alkalmi kapusunkat, Mlinárcsek Martint, aki ahhoz képest, hogy még sosem védett, remek teljesítmény nyújtott!

A bajnokság aktuális állása: