2024.06.13.

Először gyűjtött pontokat a szezonban a Kazár

Gólokban gazdag bajnokin szenvedett vereséget a Zagyvaróna.

Múlt szombaton Zagyvarónán volt jelenése a Kazárnak a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának harmadik körében. A látogatók indították aktívabban a forduló előtt pontot sem szerző gárdák mérkőzését, majd az első etap derekán meglett az előny is. Hamarosan nőtt a különbség, de gyorsan érkezett a szépítés. Szünet előtt felgyorsultak az események, két vendéggól között egyszer betaláltak a házigazdák is. A fordulás után a triplázó Radics István második büntetőjét is értékesítette. Az utolsó húsz perchez faragtak hátrányukból a hazaiak, de az utolsó szó a másik oldalé volt. A mesterhármast elérő Oláh Patrik állította be a kazáriak hat hármas sikerét jelentő végeredményt.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 3. forduló:

Zagyvarónai SE-Kazár KSE 3-6 (2-4)

Vezette: Kiss D. (Reviczki J., Bangó R.)

Zagyvarónai SE: Balázs P. – Botos T. (Losó M., 46.), Török, Kovács M., Végi – Eczet (Oláh B., 70.), Oláh G., Vanó (Novák, 74.), Losó A. (Klárik, 46.) – Puporka, Balogh (Ottmár, 74.). Játékos-edző: Oláh Géza.

Kazár KSE: Kapás – Medve, Kovács Gy., Dobos, Danyi (Gecse, 61.) – Boros, Bán, Ugró, Lesziák (Tátrai, 9.) – Oláh P., Radics I. (Harmat, 64.). Edzők: Kovács Gyula, Bornai Ferenc.

Sárga lap: Kovács M., Végi, Oláh G., Vanó

Gól: Eczet (36.), Kovács M. (41.), Puporka (70.), ill. Oláh P. (26., 30., 86.), Radics I. (38., 44., 52.)

Jók: Eczet, ill. az egész csapat

Oláh Géza: – Megint nem sikerült időben elkészülni a mérkőzésre. Tizenöt perccel a meccs előtt beesve nem leszünk élesek és nem fogunk eredményt elérni. Az nem célravezető, ha mi magunk romboljuk a saját közegünket. Épülő csapat vagyunk, alázat és hit nélkül ez nem fog menni. Egyetlen pozitívum, hogy negyedik tétmeccsünkre elértük, hogy végre nem sérült meg senki. Gratulálunk a Kazárnak és további sok sikert kívánunk!

Kovács Gyula: – Helyenként jó játékkal, megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert szeretnék kívánni a Zagyvarónának!

A bajnokság aktuális állása: