2024.05.26.

Újabb pontokat gyűjtött a Borsosberény

A Rétság ellen aratta második bajnoki sikerét Viczena Csaba csapata.

Múlt szombaton Borsosberényben volt jelenése a Rétságnak a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának hatodik fordulójában. Nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe a hazaiak, Miklósi révén pedig az első negyedóra letelte után meg is tudták szerezni a vezetést. Ezt követően hiába próbálkoztak a vendégek, sem a szünet, sem a folytatásban nem tudtak válaszolni. A csupa szívvel, elszántan küzdő házigazdák képesek voltak megőrizni vékonyka lépésfórjukat, így egy nullra diadalmaskodtak. Másodszor örülhetett a szezonban Viczena Csaba társulata.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 6. forduló:

Borsosberény SE-Rétság FC 1-0 (1-0)

Vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Szemesi Zs.)

Borsosberény SE: Varga R. – ifj. Oláh J., Kovács P., id. Oláh J. (Sárközi, 66.), Botos P. – Koren (Varga A., 75.) Virág Zs., Viczena, Jardek (Oláh P., 77.) – Miklósi, Majer. Játékos-edző: Viczena Csaba.

Rétság FC: Pataki – Tövis, Molnár M., Benkocs B., Monostori (Zsíros, 84.) – Homolya A. (Ragács, 63.), Dian (Hekli, 75.), Körmöci (Durján, 67.), Benkő – Mák, Tajthy (Kenyeres, 46.). Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Jardek, ifj. Oláh J., ill. Mák

Piros lap: Benkő (91., Rétság FC)

Gól: Miklósi (18.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Viczena Csaba: – Egy jó ellenfél érkezett hozzánk, előzetes magabiztossággal. (Egy négyes várakozás.) Az öltözőben azt kértem, hogy száztíz százalékon pörögjünk és fegyelmezetten, akkor megnehezíthetjük a Rétság dolgát. Sikerült! Csapatom minden tagja rendkívül motivált és fegyelmezett volt . Gratulálok nekik! Az ellenfélnek sok sikert kívánunk! Köszönjük a szurkolók támogatását is!

Havay Zoltán: – Jó játékvezetés mellett, sportszerű mérkőzésen, alulmaradtunk. Nem hiszem, hogy van ettől lejjebb. Sok sikert kívánok a Borsosberénynek!

A bajnokság aktuális állása: