2024.04.18.

Újabb fontos sikert ért el a Kétbodony

Bercelen aratta egymás utáni ötödik győzelmét Bartyik Róbert csapata.

Múlt vasárnap Bercelen volt jelenése a Kétbodonynak a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának hatodik körében. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a felek, mindkét oldal küzdött becsülettel, de gólt nem tudtak szerezni. Aztán pár perc telt el a második felvonásból, amikor büntetőből megszerezték a vezetést a vendégek. Ezt követően sem adták fel a hazaiak, de képtelenek voltak egalizálni, a hajrában pedig egy újabb tizenegyessel lezárták a mérkőzést a látogatók. Ódor ismét nem hibázott. Végül kettő nullra nyert Bartyik Róbert zsinórban ötödik sikerét elérő társulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 6. forduló:

Bercel KSK-Kétbodony SE 0-2 (0-0)

Vezette: Kiss D. (Szász K., Pálinkás S.)

Bercel KSK: ifj. Kovács R. – Nyúl (Szebeni, 68.), Berta J. (Molnár D., 62.), Jakus, Dávid L. – Szkleván (Káplár, 77.), János D., Makkai, Kavas – Simon, Bagyal. Játékos-edző: Berta János.

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Molnár J., Tóth J. (Nagy J., 57.) – Farkas (Berta S., 87.), Ódor, Nagy B. (Kacsári, 79.), Debrei (Takács J., 68.) – Takács B. (Kiss T., 91.), Valusz (Hornyák, 86.). Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Berta, Szkleván, Dávid L., ill. Nagy B.

Gól: Ódor (53., 85.)

Jók: Jakus, Szkleván, ill. Szorcsik, Takács B., Ódor, Nagy B., Molnár J.

Berta János: – Egy kiegyenlített mérkőzés volt. A hiányzóink ellenére mindent megtettünk a győzelemért, de sajnos nem tudtunk gólt rúgni. Két hibánkból két tizenegyest kaptunk, amit a Kétbodony értékesített is. Nagyon hajtós, sportszerű meccs volt. Gratulálok Kétbodonynak és további sok sikert kívánok! Mi pedig reméljük, hogy gyorsan visszatérnek a hiányzóink, és velük együtt készülünk a következő csatára!

Bartyik Róbert: – Úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk, még akkor is, ha mindkét gólunkat büntetőből szereztük. Azt mondhatom, hogy több helyzetet dolgoztunk ki, mint ellenfelünk, bosszant is kicsit, hogy a helyzetkihasználásunk semmit nem javult. De nem lehetek telhetetlen, egyben van a csapat, hétről hétre kellő létszám van, abszolút megillet a dicséret mindenkit. Mentünk, hajtottunk, megvoltak a helyzetek, amiket ugye nem sikerült berugdalni, de azt gondolom, a játékvezető karakán volt és befújt két tizenegyest is a javunkra. A berceliek nyilván másként gondolják, de véleményem szerint mindkettő adható volt, de hát, a tizenegyes az, amit bíró befúj. Gratulálok a fiúknak, remekül játszottak, nehéz ilyenkor jókat jelölni. További sok sikert a hazaiaknak, jó csapatuk van!

A bajnokság aktuális állása: