2024.07.19.

Megszerezte első bajnoki győzelmét a Felsőtold

A továbbra is nullapontos Zagyvarónát múlta felül Nyirjei András brigádja.

Múlt szombaton Zagyvarónán volt jelenése a Felsőtoldnak a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának hatodik fordulójában. Fél órán keresztül egyik oldal sem jutott sokra a másikkal, aztán kissé váratlanul betaláltak a vendégek, akik nem sokkal később már kettővel mentek, a szünet előtt pedig tovább növelték előnyüket. A második felvonás elején megint gólt kaptak a házigazdák, akik gyorsan szépítettek. Az összecsapás kétharmadánál megint beköszöntek a látogatók, és ugyan az utolsó szó a hazaiaké volt, ennek a momentumnak nem volt érdemi jelentősége. Öt kettőre diadalmaskodtak a szezonban először örvendő felsőtoldiak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 6. forduló:

Zagyvarónai SE-Felsőtoldi Cserhát TSE 2-5 (0-3)

Vezette: Elischer M. (Homoki G.)

Zagyvarónai SE: Lenkei – Végi, Vanó (Berzák, 79.), Kovács M., Botos T. (Oláh K., 53.) – Losó (Novák, 69.), Péli (Oláh B., 72.), Kakucsi, Eczet (Balogh, 46.) – Horváth O. (Oláh G., 46.), Puporka (Gáspár, 46.). Játékos-edző: Oláh Géza.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Szentgyörgyi (Oláh A., 46.), Molnár M., Balázs S. (Mészáros, 72.), Imre Cs. – Tőzsér, Nyirjei, Hucskó, Molnár Á. (Földi, 82.) – Váradi (Buda, 79.), Danyi (Horváth M., 74.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Péli, Kakucsi

Gól: Kakucsi (50.), Kovács M. (89.), ill. Molnár Á. (32.), Danyi (34.), Váradi (44.), Tőzsér (48.), Oláh A. (60.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Oláh Géza: – Öt gólt otthon nem lehet megmagyarázni, senki ellen. Gratulálunk a vendégeknek, megmutatták, hogyan kell szerényen, a képességek határát ismerve futballozni. Nekünk is hasonlóképpen kellene a jövőben. Eddig, ha lett volna rá példa, talán már lenne pontunk. Unalmas már minden héten azt mondani, hogy építkezünk, de ez a mai napig teljesen igaz, hiszen a ezen a héten is volt négy új igazolásunk, ebből három játszott is a mérkőzésen. Szinte minden héten van új arc, és van, aki lemorzsolódik. Így elég nehéz állandósságot és csapategységet elérni. Ennek ellenére nem adunk fel semmit! Előbb-utóbb jön az eredmény is. Sok sikert a Felsőtoldnak!

Nyirjei András: – A meccs elején nem igazán talált fogást egymáson a két csapat, kisebb helyzetek adódtak, de kapkodó volt a játék. Aztán megszereztük a vezetést és utána rögtön a második gólt is, ami megnyugtató volt, ebben a periódusban elég jól játszottunk. A félidőben hárommal vezettünk, a második felvonás ennek ellenére ismét kapkodóan indult. Aztán egy kontrából növeltük az előnyt és sok helyzetet tudtunk kialakítani. A hazaiak is veszélyes támadásokat vezettek, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Összességében, végre jól játszva, megérdemelten nyertünk. A Zagyvaróna csapatának további sok sikert!

A bajnokság aktuális állása: