2024.07.20.

Újra nem kegyelmezett a Vizslás

Tizennégy góllal küldte haza a Balassagyarmati SC-t az éllovas.

Szombaton a Balassagyarmati SC-t fogadta a Vizslás a vármegyei másodosztály nyolcadik fordulóban. Mellébeszélés nélkül kijelenthető, már a kezdés előtt csak az volt a kérdés, milyen különbséggel tudnak nyerni a bombaformában masírozó házigazdák. Nem is bíztak semmit a véletlenre a hazaiak, két perc alatt előnybe kerültek, majd nem kevesebb, mint tíz további alkalommal eredményesek tudtak lenni a szünetig. Komoly meglepetésre, a második felvonásban csak háromszor mattolta ellenfelét az éllovas, így végül tizennégy nullás győzelmet könyvelt el Bujtár Tamás újra termelékeny napot kifogó legénysége.

Vármegyei II. osztály, 8. forduló:

Vizslási SE-Balassagyarmati SC 14-0 (11-0)

Vezette: Hegedűs M. (Pálinkás S.)

Vizslási SE: Kotroczó – Oláh F. (Bata Gergő, 59.), Czutor (Körmöczi, 59.), Miklós M., Oláh Z. (Nánási, 11.) – Tóth M., Babka (Sólyom, 46.) – Novák, Stark, Bozó (Kisbali, 46.) – Kovács E. Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Balassagyarmati SC: Beniczky – Buzás, Lukács, Csókási, Kelemen – Pifka, Vas, Major, Szilveszter B. – Csábi G., Csábi B. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Gól: Czutor (2.), Pifka (4., öngól), Kovács E. (21., 34., 40.), Tóth M. (26.), Novák (29., 50.), Bozó (31.), Stark (39., 72.), Oláh F. (41., 45., 46.)

Jók: Oláh F., Czutor, Miklós M., Tóth M., Kovács E., Nánási, ill. senki

Bujtár Tamás:  – Ismét jól indult számunkra a mérkőzés, a negyedik percben már kétgólos előnyünk volt. Számtalan lehetőségünk akadt az első félidőben. A második félidei játékunkkal viszont egyáltalán nem vagyok megelégedve. A nagyon sportszerű vendégcsapatnak sok sikert kívánok!

Babcsán Tibor: – Sportszerűségből jeles! Köszönöm azoknak a játékosoknak, akik el tudtak jönni, és végigjátszották a mérkőzést. Hét emberem hiányzott az alapcsapatból. Lehetett volna azt is csinálni, hogy nem állunk ki vagy sorra megsérülnek a játékosok és három nullal a hazaiaké a három pont. Köszönöm, hogy nem ezt tettétek! Nem szabad bántani azokat sem, akik nem tudtak eljönni, mert mi egy teljesen amatőr csapat vagyunk és pénzt nem kap senki sem. A játékvezető és segítője jól hozta le ezt a meccset. A hazai gárda nagyszerű játékosokból áll, kívánom nekik, hogy érjék el céljaikat! Remélem, a hétvégén többen leszünk.

A bajnokság aktuális állása: