2024.07.20.

Könnyed győzelemmel folytatta a Mátraterenye

Csúnya pofonba szaladt bele a Nagylóc.

Szombaton a meccs előtt lemondó korábbi edző, Bangó Barnabás nélkül kiálló Nagylócot fogadta a Mátraterenye a vármegyei második vonal nyolcadik körében. Nem sokat teketóriáztak a házigazdák, öt perc alatt kétszer is beköszöntek, majd a félidő derekán még három góllal rukkoltak elő. Hamarosan szépítettek a látogatók, de érezhetően, nem sok keresnivalójuk volt. A második felvonás elején újra eredményesek tudtak lenni a hazaiak, akik a hajrára is tartogattak három találatot, így végül kiütéses, kilenc egyes győzelemre tettek szert.

Vármegyei II. osztály, 8. forduló:

Mátraterenye SE-Nagylóc SE 9-1 (5-1)

Vezette: Reviczki J. (Moravcsik D.)

Mátraterenye SE: Bodor – Kun (Orosz, 72.), Pintér (Szalai, 61.), Zsákai, Nagy Norbert – Rácz M., Berki A., Bakos, Budai K. (Kobolák, 68.) – Puporka (Mező, 61.), Budai L. (Bocsó, 68.). Edzők: Dancsok Roland, Berki Aladár.

Nagylóc SE: Berki D. -Oláh K., Csík Cs. (Kökény B., 60.), Oláh B., Csík R. – Oláh Roland, Csík D., Oláh A. (Oláh D., 62.), Kökény T. – Medgyesi, Oláh Á. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Sárga lap: Puporka

Gól: Puporka (3., 22.), Budai L. (5., 19.), Zsákai (21., 70.), Rácz M. (48., 81.), Bocsó (77.), ill. Oláh Á. (26.)

Jók: Bakos, Rácz M., Zsákai, ill. senki

Dancsok Roland:  – Hoztuk a kötelezőt, helyenként jó játékkal. További sok sikert a Nagylócnak!

Oláh Roland: – A jobbik csapat nyert. Tudtuk, hogy nekünk nem a Mátraterenyét kell otthon megvernünk. Sok hiányzónk volt a kezdőcsapatból. Alapemberek nem jöttek el a mérkőzésre. Akik ott vannak hétről hétre és csinálni akarják, azok előtt le a kalappal! Akik meg nem, nekik el kellene gondolkodni, hogy mit akarnak…

A bajnokság aktuális állása: