2024.05.26.

Egymás után harmadszor örülhetett a Karancsberény

Csúnya pofonba szaladt bele a Nagylóc.

Szombaton a Varsányt fogadta a Karancsberény a vármegyei második vonal nyolcadik körében. Nagyobb elánnal kezdtek a lelkes hazaiak, aminek korán meglett a gyümölcse, az első negyedóra után már kettővel vezettek. Maradtak lendületben a házigazdák, ami hamarosan további két gólt eredményezett. A szünet előtt szépítettek a látogatók, de válaszképpen a második felvonás elején még kétszer bevették a kapujukat. A hajrához érve még némiképp kozmetikáztak vereségükön a vendégek, akik végül hat hármas arányban maradtak alul. Zsinórban harmadik sikerét tette zsebre Berki Krisztián legénysége.

Vármegyei II. osztály, 8. forduló:

Karancsberényi VSFC-Varsány SE 6-3 (4-1)

Vezette: Varga P. B. (Istvanovszki A.)

Karancsberényi VSFC: Gáborik – Vilk, Szlatincsán, Szabó R. (Godó, 69.), Ispán A. – Szilágyi (Lavaj, 48.), Fodor M. (Illés, 46.), Hulitka D. (Hulitka Sz., 58.), Mezei (Pilinyi, 54.) – Ispán V., Gerhát. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Varsány SE: Baráth – Takács R., Mlinkó (Jónás, 76.), Takács G., Csizmadia – Unyi, Friskó (Rigó B., 28.), Kósa (Lehoczki, 46.), Báránkó – Havasi, Sámuel. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Fodor M., Szlatincsán, Ispán A., ill. Havasi, Rigó B., Unyi, Sámuel, Mlinkó

Gól: Báránkó (11., öngól), Hulitka (17.), Gerhát (27., 54.), Ispán V. (35.), Mezei (49.), ill. Csizmadia (39.), Sámuel (79., 83.)

Jók: az egész csapat, ill. Rigó B.

Berki Krisztián:  – Erre a hétvégére nagyon jól össze tudtunk jönni, ami öröm számomra. Persze hiányzó még mindig volt, és úgy gondolom, hogy lesz is. A mérkőzésnek úgy mentünk neki, hogy csak a győzelem elfogadható hazai környezetben. Ezt a csapat átérezte, és gyönyörű gólokkal, a meccset végig kézben tartva, behúztuk a három pontot. Gratulálok mindenkinek, további sok sikert a Varsány csapatának!

Báránkó Gábor: – Jót nem tudok… Rosszat meg már nem akarok mondani a mai teljesítményünkről! Gratulálok a fiatal, ügyes hazai csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: