2024.04.18.

Kötelező győzelemmel javított a Mátraverebély

Ismét kikapott a Tar.

Múlt szombaton Taron volt jelenése a Mátraverebélynek a vármegyei második vonal huszonharmadik fordulójában. Semmit sem bíztak a véletlenre az esélyesnek számító vendégek, tíz perc sem telt el és már kettő vel vezettek. A házigazdák hadilábon álltak a gólszerzéssel, büntetőből sem tudtak betalálni. Az összecsapás harmadához közeledve Kovács növelte övéi előnyét. A második felvonásban csordogált a meccs. A játékrész derekán Nyerges tripláig jutott. A hazaiaknak az utolsó pillanatokban legalább a szépítés sikerült. Végül négy egyre nyertek a papírformát igazoló ‘verebélyiek.

Megyei II. osztály, 23. forduló:

Tari SZE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-4 (0-3)

Vezette: Menczel J. (Berki A.)

Tari SZE: Balázs P. – Nagy Z., Gubicskó, Sándor T., Gortva (Holtner, 71.) – Csépány, Göröcs, Nagy I. (Petrovics, 46.), Berki I. (Szakácsi, 35.) – Figura, Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre (Mészáros, 63.) – Dorozsin, Kovács Zs. (Szabó S., 46.), Végh, Kiss D. – Verebélyi B. (Pál-Balázs, 70.), Kelemen, Sáfrány, Kovács J. (Csohány, 63.) – Balázs Á.- Nyerges (Buri, 70.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Nagy G.

Gól: Csépány (89.), ill. Nyerges (6., 9., 69.), Kovács J. (27.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Nagy Gábor: – Az első félidőben háromgólos előnyre tett szert a Mátraverebély, mi pedig helyzeteket hagytunk ki, valamint büntetőt is hibáztunk. A második félidőben egy-egy gól született. Gratulálok a vendégcsapatnak, további sok sikert kívánunk nekik!

Pál-Balázs Tamás: – A ballagási hangulat rányomta mindkét csapat teljesítményére a hangulatot. De ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. A hazaiaknak köszönjük a vendéglátást, örültünk a vendégöltöző átalakításának! Az enyéimnek gratulálok, a tariaknak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: