2024.07.13.

Szép skalpot gyűjtött a Varsány

A Karancslapujtő II ellen örülhetett Báránkó Gábor együttese.

Vasárnap Varsányban volt jelenése a Karancslapujtő tartalék együttesének a vármegyei másodosztály tizennegyedik fordulójában. Nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe a hazaiak, jobbak is voltak már a szünet előtt is, de az első félidőben nem láthattak gólt a nézők. Aztán a második felvonás elején már jöttek a találatok is, kicsivel több mint negyedóra alatt kétszer is beköszöntek a házigazdák. Ugyan hamarosan érkezett a szépítés, a hajrához érve a meccs embere, a triplázó Unyi végleg lezárta a csörtét. Három egyre győztek a vendéglátók, szép skalpot gyűjtött Báránkó Gábor legénysége.

Vármegyei II. osztály, 14. forduló:

Varsány SE-Karancslapujtő KSE II 3-1 (0-0)

Vezette: Varga F. (Szemesi Zs., Menczel J.)

Varsány SE: Baráth – Takács R., Takács G., Rigó B. (Mlinkó, 75.), Csizmadia – Báránkó (Rigó R., 70.), Sárközi (Király Sz., 59.), Király T., Havasi – Kiss Á. (Friskó, 78.), Unyi. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Béres, Sánta, Cseh, Tóth P. (Orsós K., 46.) – Gyurkó, Fenes, Botos V., Putnoki – Banka K. (Gerhát, 46.), Oláh H. (Bari M., 46.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Király T., Báránkó, Takács R., Havasi, Rigó B., ill. Béres, Tóth P., Sánta

Gól: Unyi (55., 61., 79.), ill. Bari M. (68.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Báránkó Gábor:Igyekeztünk a legjobban kihozni a pálya talajából, és játékra alkalmas küzdőteret biztosítani. A mérkőzés előtt volt egy kis eligazítás és megbeszélés csapaton belül, mert siralmas őszt zártunk, és ezek nem mi vagyunk. Elég masszív csapattal álltunk szemben, akik az első tíz percben meg is mutatták harciasságukat, hogy nem adják könnyen magukat. Idővel fel is vettük a ritmust, kemény párharcok voltak mindkét oldalról, de nem durvák. Nem született gól a szünetig, és simán kimondható volt a szünetben, hogy ez még mindig egy ki-ki meccs. Pihenő után is nagyon fegyelmezett volt a csapat, azt csinálták, amit kértem tőlük. Egy pontrúgás követően sikerült vezetést szereznünk. Nagy biztatás mellett hajtott mindenki a győzelem felé. Jött ismét egy pontrúgás, ahol növelni tudtuk az előnyt, de a vendégek hamar válaszoltak egy szép találattal. A végleges eredményt Unyi Szabolcs állította be, aki ismét egy rögzített pontrúgásból volt eredményes. Így ezen a mérkőzésen egy mesterhármassal vette ki a részét. Hát, őszintén megmondom, rég láttam a varsányi csapatot így játszani, és küzdeni, ahogyan ma tették! Büszke vagyok, ahogy teljesített a kezdő, illetve csereként pályára lépő játékosok egyaránt! Az akaratunk hozta meg a gyümölcsét a mai nap, és mindenki kihozta magából a maximumot! A sok jó egyéni teljesítmény mellett mégis a három gólig jutó Unyi Szabolcs a mérkőzés embere, hiszen gól nélkül nem tudunk meccset nyerni. Gratulálok neki és az egész csapatnak a mai teljesítményhez! Egy jó iramú mérkőzésen, jól szerepelt a bírói hármas, nem volt könnyű dolguk, mert volt harc a labdáért és egymással is. Sok sikert a Karancslapujtőnek a bajnokságban! 

Szőrös Krisztián: A Varsány lefocizott bennünket. Gratulálok az ellenfélnek! A hétvégén megpróbálunk javítani. Remélem, sikerül.

A bajnokság aktuális állása: