2024.04.22.

Fontos győzelmet aratott a Nógrádmegyer

Kazáron tudott nyerni Ökrös István brigádja.

Szombaton Kazáron volt jelenése a Nógrádmegyernek a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának tizenhatodik körében. Nagyobb elánnal vágtak neki a meccsnek a vendégek, akik pár perc alatt meg is szerezték a vezetést, majd az első félidő derekán ismét beköszöntek. Az összecsapás harmadánál előbb szépítettek a házigazdák, majd megint gólt kaptak, aztán ismét faragtak hátrányukból. A második felvonás elején újra mattolták ellenfelüket a látogatók, hamarosan pedig két további eredményes befejezéssel rukkoltak elő. Nem adták fel a hazaiak, de a hátralévő időben is gyenge helyzetkihasználását mutattak be, így már csak egyszer tudták bevenni a kaput. Végül hat hármas sikerre tettek szert a fontos pontokat begyűjtő ‘megyeriek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Kazár KSE-Nógrádmegyer BSE 3-6 (2-3)

Vezette: Hegedűs M. (Péter Cs., Bangó R.)

Kazár KSE: Simon – Árva (Horváth P., 46.), Kovács Gy. (Gecse, 56.), Dobos, Medve – Oláh P., Kovács D., Bán, Maruzs – Radics I., Berki J. (Harmat, 72.). Játékos-edző: Kovács Gyula.

Nógrádmegyer BSE: Berki D. – Pintér, Lakatos J. (Berki K, 60.), Botos F., Jónás F. (Radics R., 46.) – Makó, Ökrös P., Rácz R. (Lakatos T., 82.) – Rácz M. (Medgyesi, 60.), Ökrös Sz. (Botos A., 76.), Berki M. Edző: Ökrös István.

Sárga lap: Dobos, Bán, ill Pintér

Gól: Radics I. (28., 31.), Medve (75.), ill. Jónás F. (6.), Ökrös P. (25.), Rácz M. (30.), Rácz R. (53.), Radics R. (63.), Berki M. (69.)

Jók: Simon, Oláh P., Horváth P., ill. az egész csapat

Kovács Gyula:Az elején gyorsan hátrányba kerültünk, de vissza tudtunk jönni a meccsbe. Megvoltak a lehetőségeink, amit nem sikerült kihasználni. Minden nagy helyzetünkből az ellenfél rúgott gólt vagy lett neki ordító nagy lehetősége rá. Ezt jobban kell kezelni a továbbiakban. A második félidőt sérülések miatt már nem tudtuk teljes létszámban játszani, de ennek ellenére az utolsó tíz percben is meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést a javunkra, de sajnos a helyzeteket be kell rúgni. Ez egy ilyen nap volt, amit megbeszéltünk az öltözőben, azt egyáltalán nem tudtuk betartani. Igen, sajnos hiába mondom, ha a helyzetek felét berúgjuk, akkor mi nyerünk, mert „ha”-val kezdődik. További sok sikert a ‘Megyernek! Mi meg várjuk tovább, hogy egyszer teljes létszámban ki tudjuk állni. Remélem, már nem kell sokáig.

Ökrös István: Jó, hajtós meccs volt. Kicsit lassan indítottuk, de aztán kezdtünk feléledni. Sikerült vezetést szereznünk, és ezt meg is tudtuk tartani a mérkőzés végéig.
Több egyéni hibánk is volt, amivel helyzetbe hoztuk az ellenfelet, de összességében javult a játékunk az előző meccs után. Támadófocit játszott mindkét csapat, főleg a második félidőben. Több gólt is szereztünk kontratámadásból. A kilenc találat ellenére sok helyzet maradt ki a mérkőzésen, mindkét oldalon. Sok sikert kívánok a Kazárnak!

A bajnokság aktuális állása: