2024.07.25.

A hétvége játékosa a Vármegyei II. osztályban: Medgyesi József

Mesterhármassal vezette győzelemre csapatát a Varsánnyal elbánó Nagylóc támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Vármegyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény harmadik köre után a Nagylóc csatára, Medgyesi József mellett döntöttünk, aki triplával vette sikerre a Varsánnyal négy egyes arányban elbánó együttesét. Most pedig jöjjön a remek napot kifogó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a legutóbbi bajnokira?

– Összességében nem indult könnyűnek a meccs – kezdte Medgyesi József. Viszont mindenki beletette a tőle telhetőt, a száz százalékot. Az új edzőnk a lehető legjobban állította össze a csapatot.

– Mennyit jelenthet, hogy végre lett edzője a csapatnak?

– Sokat, nagyon sokat számít, hogy van, aki összetartja a gárdát.

– Mi a véleménye saját teljesítményéről?

– Meg vagyok elégedve magammal. Elég jól ment. Ki bírtam használni a helyzeteimet, de hozzáteszem, hogy a csapattársaim sokat tettek érte, hogy három találatig jussak.

– Miért döntött úgy a nyáron, hogy a Feláldozhatóktól Nagylócra igazol?

– A vármegyei másodosztályban való indulás az, ami mérvadó volt számomra. Nem ismeretlenek a többiek, sok társammal játszottam már egy csapatban.

– Vajon mit érhet el együttese a későbbiekben?

– Nincs célkitűzés, hogy hol végezzünk a tabellán. Ami fontos számunkra, hogy jól érezzük magunkat, egymásért harcoljunk, aztán majd alakulunk, hiszen még csak most kezdünk formálódni. Reméljük, hogy a középmezőnyben leszünk valahol.

– Szombaton a Balassagyarmati SC-hez látogatnak. Mit vár a mérkőzéstől?

– Nem ismerem az ellenfelet, de arra fogunk törekedni, hogy három ponttal térjünk haza.