2024.06.13.

A hétvége embere: Budveszel Benett

Triplával segítette sikerhez együttesét a Szécsényben nyerni tudó Építők támadója.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon harmadik köre után az Építők csatárára, Budveszel Benettre voksoltunk, aki triplával segítette három ponthoz a Szécsényben négy kettes sikert elérő csapatát. Most pedig következzen az idényt jó formában indító támadóval készített riportunk!

– Hogyan gondol vissza az elmúlt időszakra?

– Szécsényben kicsit gyengébben kezdtünk, de összekapta magát a gárda és jól tudtunk játszani, ezután pedig be is húztuk a meccset – vágott bele Budveszel Benett. Jó formába van a csapat, amiből nem szabad engedni. Eddig az összes mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot, és ezt próbáljuk is tartani. Nagyon jók az edzések és erőlétben is rendben van a társaság.

– Vajon mire lehetnek képesek a továbbiakban?

– Remek játékosokkal egészült ki a csapatunk, akik jól beilleszkedtek a csapatba. Ugyanígy kell mennünk továbbra is, mint eddig, és akkor nem lehet gond.

– Mit vár saját magától az előttünk álló hetekben?

– Próbálom kihozni magamból a legtöbbet és koncentrálni az edzésen átvett dolgokat. Emellett igyekszem majd minél többször betalálni, de a csapat minél jobb szereplése az elsődleges. 

– Szombaton Mohorára látogatnak. Mire számít a következő erőpróbán?

Egy jó csapathoz érkezünk a hétvégén. Úgy gondolom, meg fogunk tenni mindet azért, hogy tartsuk azt a sorozatot, amit eddig is.