2024.04.19.

Újra örülhetett a Galgagyörk

Két vereség után a Tart múlták felül a házigazdák.

Múlt szombaton a Tart fogadta a Galgagyörk a vármegyei második vonal tizenhetedik fordulójában. Gyors góllal indítottak a hazaiak, negyedóra sem telt el Katona már bevette a kaput. Ezt követően próbálkoztak a látogatók is, de elmaradt a válasz. Aztán a szünet előtt Gyurika duplázta meg övéi lépésfórját. A második etap elején Csépány szépített, Turi viszont gyorsan visszaállította a korábbi különbséget. Már a hajrában járva a házigazdák csereként beszálló játékos-edzője is feliratkozott a gólszerzők közé, csapata pedig végül négy egyes sikert aratott.

Megyei II. osztály, 17. forduló:

Galgagyörki SE-Tari SZE 4-1 (2-0)

Vezette: Gágó G. (Bíber J., Pallai P.)

Galgagyörki SE: Farkas – Bagyal, Madarász (Fehér, 72.), Jakus, Dávid L. (Deme, 72.) – Laczik, János D., Makkai, Katona (Dudás, 46.) – Gyurika, Turi (Kovács R., 80.). Játékos-edző: Deme Csaba.

Tari SZE: Balázs P. – Bangó B., Nagy Z., Ludányi, Megyeri (Szakácsi, 72.) – Berecz (Berki, 59.), Csépány, Gubicskó, Csécsei – Figura, Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Gól: Katona (13.), Gyurika (36.), Turi (62.), Deme (80.), ill. Csépány (56.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Deme Csaba: – Túl vagyunk a mérkőzésen. Aminek nagyon örültem, hogy végre sokan voltunk. A játék lehetett volna jobb is, de így is megérdemelt győzelmet könyvelhettünk el. Remélem, most már mindig ennyien leszünk a hátralévő meccseken. Görcsösen kezdtük a találkozót, utána átvettük az irányítást, ez gólókban meg is mutatkozott. Sok sikert a Tar csapatának!

Nagy Gábor: Egy nem megszokott időpontban, lámpafényben megrendezésre kerülő mérkőzésen vagyunk túl Galgagyörkön. Két vitatott eset után kaptunk gólokat kontrából, ami megpecsételte a játékunkat. Több helyzetet kihagytunk, kapufát is rúgtunk. Gratulálok a hazai csapat győzelméhez, további sok sikert nekik!

A bajnokság aktuális állása: